|   |   | 
| 
 | |||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  14-01-2013, 17:01 | #1 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Tez o tym myslalam, ale sprawa jest troche skomplikowana, wiec dalam spokoj...
		 | 
|   |   | 
|  18-01-2013, 23:42 | #2 | 
| Gorthan's WeReWoLf |     | 
|   |   | 
|  19-01-2013, 01:06 | #3 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Brakuje mi adresu Dariaska i Wondery - poprosze na priw    | 
|   |   | 
|  22-01-2013, 14:58 | #4 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

Właśnie otrzymałam kalendarz. Dzięki Ssmoku, odwaliłaś kawał porządnej roboty! Niestety drukarnia nie.  Tę pierwszą stronę da się przeboleć, nie wygląda nawet źle. Ale największym grzechem - w zasadzie dyskwalifikującym - jest to, że drukarnia pozmieniała sobie formaty zdjęć, normalnie "po chamsku" je spłaszczając. :/ W efekcie na wielu zdjęciach nasze wilczaki wyglądają na "z leksza" zdeformowane. :/ Sprawdziłam jeszcze raz na zamieszczonych w tym topicu wzorach; są OK! W dodatku część przeznaczona na zdjęcia wydaje się być wyraźnie większa od części przeznaczonej na kalendarz. W wersji drukowanej zdjęcia to połowa strony, co osiągnięto przez ich ściśnięcie... Nie cierpię fuszerki. :/   | 
|   |   | 
|  22-01-2013, 15:21 | #5 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

No niestety to jest to o czym pisalam. Jesli nie pasowal im format to mogli zadzwonic i poprosic o inny, a nie rozciagac zdjecia w taki sposob. To byla pierwsza rzecz, ktora mi sie od razu w oczy rzucila. Ale mozna bylo sie z nimi uzerac i czekac na kalendarze w nieskonczonosc. Wiecej z uslug tej drukarni nie skorzystam. Druga sprawa to koszty przesylki - niestety wyszly wyzsze. Bede dzisiaj wszystko wyliczac i robic skany potwierdzen nadania. | 
|   |   | 
|  22-01-2013, 15:27 | #6 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

Przykro mi Ssmoku ze względu na Ciebie; miałaś z tym (i masz dalej) kupę roboty (i pewnie też trochę nerwów), a tu jeszcze efekt nie taki, jak planowany, no i zrzędzenia zamawiających trzeba wysłuchiwać.    | 
|   |   | 
|  22-01-2013, 16:17 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2010 Location: Wasilków 
				 |   

[quote=sssmok;  Druga sprawa to koszty przesylki - niestety wyszly wyzsze. Bede dzisiaj wszystko wyliczac i robic skany potwierdzen nadania.[/quote] Ja uwierzę na słowo  nie potrzebuje skanu. Dolicz jeszcze cenę tuby, które zamawiałaś na własny koszt. 
				__________________ http://kilkaprzygodwilka.blogspot.com/ | 
|   |   | 
|  22-01-2013, 16:38 | #8 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2008 Location: Jelenia Gora 
				 |   

Do nas też dotarły ,dziękujemy  bardzo mi się podobają  Mi też nie potrzeba skanu ,tylko kwotę do dopłaty   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |