|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#22 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Gia masz bujna wyobraznie
Ja najbardziej lubie czarne kalendarze, ale czarny juz byl Za rok jesli zacznie sie wczesniej zbierac fotki, dobierac je tematycznie i przeprowadzi sie jakies dyskusje z ustaleniem gustow i pomyslow - bedzie latwiej i bedzie wiecej czasu. Ja w sumie myslalam tez o innym odcieniu w zaleznosci od pory roku, ale to tez daje dosc malo klasyczny wydzwiek, dlatego tym razem ostatecznie zdecydowalam sie na bialy. Kalendarze pirelli sa swietne, ale zeby miec taki to: - potrzeba duzych fotek - najlepiej robionych w "celu kalendarzowym" - musza byc swietnej jakosci - no i... jedna na stronie. Powiem tak: mozna "zlecic" naszym wilczakowym fotografom, zeby mysleli o kalendarzu robiac w przyszlym roku zdjecia. Ale wtedy bedzie tylko 13 psow, a kazdy chcialby zobaczyc tez swojego... Proponuje jednak myslec o kalendarzu wczesniej i starac sie robic tez fotki do niego na przyszly rok. Liczy sie tez tlo Ok. Czyli rozumiem, ze mam sie zabierac za reszte miesiecy? |
|
|
|
|
|