|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
No zamęt jest...
Jednak prawda jest taka że po jednym spotkaniu na prawdę nic nie można ocenić, ale opowieści właścicieli dużą dają i bardzo za nie dziękuje :-) Ale Lora mi strasznie zaimponowała rozdzielając psiaki jak się zrobiło nie miło, oprócz tego ten spokój i opanowanie...Cresilek, no właśnie, młody, lata wszędzie, wesoły, no i te uszy :-) Szkoda że się przeprowadzam bo bym jeszcze się wprosił na jakiś spacerek, może się uda bo do następnej środy jestem jeszcze, chociaż z czasem kiepsko. pawmagdul dziekuje za zaproszenie, napiszę na pm. jak się uda to chętnie. Ale jedno zrozumiałem po tym spotkaniu, Wilczaki to jednak niezwykle stworzenia :-) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Quote:
|
|
|
|
#3 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
tylko Niteczka powiedziała Czesiowi, żeby jej patyka nie zabierał Mam nadzieję, że będziesz jeszcze miał okazję zobaczyć na żywo komunikowanie się wilczaków! Im lepiej poznasz ich mowę, tym łatwiej potem zniesiesz zabawy, które nieraz zapierają dech w piersiach, a także miłe i niemiłe "wilczakowe pogawędki", które mogą laika nieźle wystraszyć |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
Poza tym chyba wzięła sobie za punkt honoru, że jak wilczaki prezentują demo, to ona się czymś wyróżni i napyskuje na gówniarza... popisówka jak nic, bo godzinę później nieśli sobie wspólnie jednego patyka i już wszystko było cacy
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Pierwsze spotkanie Hooxie (Awaria Spiderwolf) z wilczakami
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Na początek zapewne wypadałoby się przywitać...
Zatem - witam wszystkich serdecznie! Rasą zainteresowałem się ponad 2 lata temu i od tego czasu regularnie czytam wypowiedzi na forum, obserwuję kolejne mioty i poszerzam swoją wiedzę ogólną. Niestety do tej pory wilczaka na żywo udało mi się zobaczyć raz i tylko przez chwilę. Piszę tutaj, ponieważ zorientowałem się, że takie "błądzenie w ciemności" i szukanie na ślepo nic mi nie da. Akurat od niedzieli (24. marca) do środy albo czwartku będę w Krakowie. Jako że nie mam raczej zaplanowanych żadnych konkretnych zajęć, jestem dyspozycyjny od godz. 6 rano przez cały dzień. Mam nadzieję, że ktoś - mimo wszystko - będzie skłonny opowiadać na spacerze marudnemu-zainteresowanemu o życiu z wilczakiem. Będę wdzięczny za każdą poświęconą mi chwilę. Pozdrawiam, Xandros |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Jutro (w zasadzie to już dzisiaj) nie da rady - przyjeżdżam w sobotę wieczorem. Natomiast niedziela - jak najbardziej; godzina, tak jak mówię, dowolna.
|
|
|
|
![]() |
|
|