|   |   | 
| 
 | |||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-09-2012, 18:12 | #1 | 
| Member |  Pożegnanie Maxa z Litavskiej kotliny 

Miałam nadzieję, że jeszcze parę lat nie będę pisała tej wiadomości.  Szukam słów aby w sposób wyjątkowy pożegnać wyjątkowego Przyjaciela i jest mi bardzo trudno cokolwiek napisać. Słowa miały być pełne miłości - bo taką obdarzał mnie Max, wyjątkowe - bo taki dla mnie był Max i piękne - bo był dla mnie najpiękniejszy. Wydawało się, że los oddał mi go z powrotem i wszystko na to wskazywało, że nam się udało, że był chwilkę za Tęczowym Mostem i wrócił na dłużej, ale i tak dziękuję, że mnie bardziej przygotował na swoje odejście i te darowane nam dodatkowe dwa tygodnie były magiczne dla nas i pozwoliły nam na nowo się sobą zauroczyć. Widocznie naprawdę pięknie tam jest.... Maxio odszedł bez cierpień, wesoło rano biegając z sukami. Będzie mi bardzo źle bez Jego codziennych czułości i przywiązania i tego, że jest. Skończyłł w kwietniu 10 lat. Wspomnijcie proszę Go czasem. 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 18:27 | #2 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   

Konek... najszczersze wyrazy współczucia....  Napisałaś pięknie i z miłością..... Tylko nie pisz o Nim w czasie przeszłym, bo przecież On nadal jest. Inaczej, ale JEST. Dzięki Tobie i Tym, którzy Go znali i kochali.... Bardzo mi smutno czytając Twoje słowa... Nie poznałam Maxa, ale będę o Nim myśleć -niech nadal będzie.... ........ ['] ['] ['] ['] ['] ........ Pozdrawiam D ........ I zgadzam się -jest najpiękniejszy... http://dl.wolfdog.org/pics/dbase/4100.jpg Last edited by Puchatek; 10-09-2012 at 18:40. | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 18:36 | #3 | 
| K-Lee Family |   

Konek tak bardzo mi przykro... Mx żyje w swoich dzieciach... | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 18:51 | #4 | 
| VIP Member |   

Bożenko, te wszystkie, pełne miłości słowa można było wyczytać przez lata na forum, usłyszeć od Ciebie, jak o opowiadałaś o Maxiu.  Odszedł Wasz mądry, wspaniały, ukochany członek rodziny, PRZYJACIEL...... Strasznie smutno  Żegnaj Max   | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 19:58 | #5 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Jakże mi przykro... Kolejny wrzesień, kolejne wspaniałe psy odchodzą...  Max był niesamowitym, dostojnym wilczakiem, Panem Psem o pięknym, mądrym spojrzeniu - takim go będę pamiętać. Maksiu, gdziekolwiek jesteś, klepnij swoją wilczą łapą po ramieniu mojego Vargusia, pewnie hasacie sobie teraz gdzieś razem, radośnie, po jesiennych łąkach. ['] | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 19:59 | #6 | 
| Junior Member |   

Bożeno, bardzo mi przykro... Okropnie smutna wiadomość... Max był pierwszym narzeczonym Cayo, piękny i kochany pies, o wspaniałym charakterze... Za szybko odszedł... Jestem z Wami, Max zawsze będzie w naszej pamięci. | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 21:17 | #7 | 
| Silver Power Join Date: Apr 2009 
				 |   

Nie wiem co napisać   ...ogromnie nam przykro  ... Tak jak i Ty cały czas mieliśmy nadzieję, że Max pozostanie na dłużej  Był pierwszym psem, który tak nas zauroczył. Odszedł ale w naszej pamięci zostanie na zawsze... | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 21:22 | #8 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Dawno mnie tu nie było, bo miałam trochę kłopotów życiowych, teraz wchodzę i od razu taka przykra wiadomość    Naprawdę nie wiem co napisać  . Cieszę się, że Baldur miał okazję spotkać swojego tatę w Łodzi w zeszłym roku. Miałam nadzieję na więcej takich spotkań, ale to jedno pozostanie głęboko w mojej pamięci. Max był naprawdę wspaniałym psem. Część Maxa żyje w Baldurku i w reszcie jego dzieci. Do zobaczenia Max   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 21:35 | #9 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Strasznie nam przykro   Max byl w jakis sposob i dla mnie wyjatkowy... Sciskamy mocno... | 
|   |   | 
|  10-09-2012, 21:45 | #10 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Bardzo nam przykro, tak ciezko gdy odchodzi przyjaciel.

__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 09:35 | #11 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Bardzo nam przykro,współczujemy .Trzymajcie się ....

__________________  spiderwolf.plhttp:// | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 09:55 | #12 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

Strasznie nam smutno   nawet nie moge sobie wyobrazic co czujecie. Pieknie napisalas o swoim ukochanym,prawdziwym przyjacielu. Jednak zawsze bedzie dla nas "  za wczesnie  za szybko  " | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 13:37 | #13 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

Bardzo mi przykro, to smutna wiadomość, współczuję z całego serca.
		 | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 14:16 | #14 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Jej, jak przykro!!! Maxio to był wyjątkowy Bury. Miał wspaniałe życie, bo był przez Was tak bardzo kochany Trzymajcie się, jesteśmy z Wami  NB Widzę sporo cech Maxia w Evanku! | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 22:04 | #15 | 
| Wilczasty : Foto |    ['] Żegnaj Max.... 
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 22:27 | #16 | 
| Ardal Conall |   

Okropna wiadomość!!! Nie było mnie tutaj już długo, zapomniałem o WD. Dziś coś tknęło, żeby wejść. Już wiem co... Ogromne wyrazy żalu, współczucia i całego ogromu emocji, których nie da się nazwać w takiej chwili. Strasznie nam przykro... ...część Maxa-super Taty ciągle żyje w Ardalu... Bożenko - trzymaj się!!!!!!!! 
				__________________ Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. | 
|   |   | 
|  11-09-2012, 23:15 | #17 | 
| Junior Member |   

Nie sądziłem że moje kolejne logowanie na WD będzie w takich okolicznościach. Bożenko bardzo nam przykro i szczerze współczujemy straty Maxa. To dzięki niemu mamy tyle szczęścia w domu, i zawsze będziemy go pamiętać.    
				__________________ .:Opinia jest jak dupa - każdy ma swoją:. Last edited by PawelK; 11-09-2012 at 23:18. | 
|   |   | 
|  12-09-2012, 06:44 | #18 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Człowiek, który kochał wielką miłością, zawsze będzie kochał....[*]   | 
|   |   | 
|  12-09-2012, 10:24 | #19 | 
| Member |   

No to smutno, współczuję. Niezła ekipa się zbiera u góry.... koledzy...

__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  12-09-2012, 12:32 | #20 | 
| Tmave Zlo |   

Bożenko, ogromnie mi przykro. Max jest jednym z pierwszych poznanych przeze mnie wilczaków. Miałam przyjemność patrzeć na łączącą was więź a każdy wilczak wywalony do góry kołami i pokazujący jajka przywodzi mi namyśl właśnie Maxa... I zawsze się wtedy uśmiecham. Mam nadzieję, że i Wy w podobnych sytuacjach będziecie się w przyszłości uśmiechać. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |