Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wychowanie i charakter

Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, ....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2012, 19:38   #1
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Hodowcy na forum są, jedni zaglądają częściej, drudzy rzadziej... ale nikt się sam z Tobą nie skontaktuje proponując szczeniaczka

Nie wiem do ilu hodowców napisałaś, skoro piszesz w liczbie mnogiej, że trudno się z nimi skontaktować... Ja np. żadnej wiadomości nie dostałam, a odpowiadam zawsze na wszystkie. Niektórzy są w rozjazdach, a po powrocie kiedy otwiera się zapchaną po brzegi skrzynkę, nie zawsze jest czas, żeby każdego maila czytać wnikliwie

Cierpliwości, jeśli będziesz chciała, to dostaniesz szczeniaczka takiego jak chcesz i z takiej hodowli z jakiej będziesz chciała

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote
Old 20-08-2012, 20:02   #2
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Ja się podpiszę pod tym co Gia i jeszcze dodam, że maile lubią zawodzić - dobrze jest znaleźć hodowcę na facebooku, bo tam informacje jednak zawsze dochodzą. Swoją drogą info o planowanych miotach (prócz stron prywatnych hodowli) najczęściej pojawia się właśnie tam (mam na mysli takie duuużo wczesniejsze info na zasadzie"planujemy na najbliższy rok to i tamto"). Na Wolfdogu jest już przeważnie info, gdy suczka jest pokryta
Powodzenia!Czasem warto poczekać na wymarzonego burka, nie ma się co spieszyć

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Reply With Quote
Old 20-08-2012, 20:21   #3
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Nie ma co sie sugerowac samym wolfdogiem, jak chcesz wiedziec co sie dzieje to albo facebook albo musisz sledzic wszystkie strony hodowli, a da sie i nie zajmuje to wiele czasu, a ile frajdy w szukaniu
A szykuja sie naprawde fajne mioty, bede troszke zazdroscic przyszlym wlascicielom.
Old 21-08-2012, 09:16   #4
Emi
Junior Member

Emi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Hodowcy na forum są, jedni zaglądają częściej, drudzy rzadziej... ale nikt się sam z Tobą nie skontaktuje proponując szczeniaczka

Nie wiem do ilu hodowców napisałaś, skoro piszesz w liczbie mnogiej, że trudno się z nimi skontaktować... Ja np. żadnej wiadomości nie dostałam, a odpowiadam zawsze na wszystkie. Niektórzy są w rozjazdach, a po powrocie kiedy otwiera się zapchaną po brzegi skrzynkę, nie zawsze jest czas, żeby każdego maila czytać wnikliwie

Cierpliwości, jeśli będziesz chciała, to dostaniesz szczeniaczka takiego jak chcesz i z takiej hodowli z jakiej będziesz chciała
Gia przyznaje się bez bicia- twoją hodowlę po prostu przeoczyłam! Zaraz nadrobię

Pisałam w sumie do wszystkich hodowców jakich udało mi się znaleźć buszując po internecie a mających jednocześnie informację na stronie o planowanych miotach. Do jednego tak się usilnie dobijałam (maile z dwóch kont, gg, telefon), że na pewno się wystraszył, iż ma do czynienia z jakąś psychopatką

avgrunn Bajka nie pomyślałam o facebooku! Dziękuję ślicznie za tą wskazówkę!
Emi jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules