|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
gdzieś sobie spisałem ( mialem wysłać do Agnieszki ) ale jak to u mnie gdzieś się zawieruszyo .
ROK Z WILCZAKIEM -nam od ok.1986/87 jek jeżdzilismy sadzic lasy do Czech -miestety na wilczaka przyszło czekać do 2011... -w międzyczasie był owczarek ........... niestety "odszedł" po 5 latach -takiego przyjaciela już nie będzie -i po 6 latach po namowie wnusie a raczej jej wytrwałości przez około 2 lata dałem sie namówić ..... ![]() ![]() -początki były takie iż praktycznie przez kilka miesięcy spałem z nim na podłodze aby pilnować iż za potrzebą trzeba wyłazić .tak więc czystośc w domu była i nudy w nozy opanowane .co z tego jak ani jedna nocka n ie przespana. -poxniej spanie przy otwartych drzwiach też nocki chodzące ... -teraz jest lepiej czasami tylko włazi do sypailni w nocy siusiu..... włazi ...mało powiedziane WPADA..... -jeśli chodzi o straty materialne niestwierdziłem , brak ,nic nie zniszczone! |
|
|
|
|
|