![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]()
Przepraszam, dopiero teraz miałam czas....
![]() Quote:
![]() ................................... ................................... Ponieważ >>Konrad ![]() ![]() O Wy bijący zapożyczonym blaskiem swojego "burego" -Super! Bardzo mi się ten Twój-Wasz /trzeba było lecieć po posiłki?/ wpis spodobał. Cała "bańka" nobliwości/elegancji/szlachetności/"K"lasy rozwiała się..... w >>puch<< .... Piszę nie równo? -też mi odkrycie "bodygarda" z supermarketu po kursie korespondencyjnym..... -ja JESTEM chaos, ja JESTEM emocje, ja JESTEM nastoje/kaprysy/"widzi-misiA", ja JESTEM natura. ![]() A poza tym.....cóż..... klasyczny Skorpion, który umiejętnie posługuje się bronią ironii/sarkazmu/kpiny/stańczykowszczyzny. Tyle w temacie. Jeśli dalej będziecie mnie tak NIE czytać, to fikniecie na serducha albo Wam zły cholesterol podskoczy. Nadal z szacunkiem choć bez kultury /->ludziom co ludzkie/ ![]() ![]() Bura .... P.S. Oblekanie się w cudze "złote myśli" by się dowartościować i zaszpanować? Kicz intelektualny....... ![]() Last edited by Puchatek; 20-07-2012 at 00:44. |
|
![]() |
![]() |
|
|