|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  17-06-2012, 22:49 | #21 | 
| Junior Member |   

My mamy Zwycięstwo Młodzieży i ukończony Szamponat Młodzieży. Pan Czerniakowski bardzo skrupulatny, nie przejmował się lejącym żarem z nieba. Bystra została opisana jako "średnio silna o bardzo dobrych proporcjach, b. dobry typ i wyraz, dobra głowa, prosty grzbiet, bardzo dobre kątowanie kończyn, prosty front, kończyny prowadzi równo, silna przestrzenna, dynamiczna akcja."   pękam z dumy tym bardziej, że Bystra nie znosi upałów,  buntuje się zwykle i nie chce biegać gdy jest tak gorąco. Tym razem była i tak wyjątkowo cierpliwa. Ja osobiście wymiękłam... słońce mnie też pokonało i moją skórę na karku, auć.. 
				__________________ BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch | 
|   |   | 
|  17-06-2012, 23:08 | #22 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

Jeszcze raz gratuluję wszystkim psiakom, szczególnie za wytrwałość, bo upały były naprawdę zabijające... ...mnie słońce też pokonało - szczególnie na nosie   | 
|   |   | 
|  17-06-2012, 23:45 | #23 | 
| K-Lee Family |   

No i my wreszcie dotarliśmy do domku   Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni"  Właśnie sączę pyszny "napój" orzeźwiający - zdobyczny i zastanawiam się, jak zasnę tak spieczona na skwarkę... Z maluchów jestem naprawdę dumna  Nasza wyprawa pociągiem, jak to w moim przypadku - zawsze z przygodami. W tym ukropie, w pociągu pełnym po brzegi, maluchy wytrzymały tyle godzin i wkładały uśmiech na usta nawet tych najbardziej zasępionych pasażerów. Lilka zostawiła trochę włosów na habicie zakonnicy i próbowała czytać razem z nią gazetę  A teraz wyniki, my tylko wczoraj na wystawie krajowej, dziś jedynie towarzysko i kibicująco  Mimo upału Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna - o imieniu roboczym na dziś Rózia zaprezentowała się świetnie - ocena wybitnie obiecująca i fajny opis  Gran Milagro Azul Atropa Bella Donna, dla przyjciół Mandżur pokonał przefajnego i przemiłego konkurenta, a potem siostrę zdobywając tytuł Najlepsze Szczenię  Ale, że było mu mało to na Bis-ach mimo tego okropnego upału wybiegał - dosłownie BIS 1 Puppy  Jagoda, ciasto jak zawsze... rozpieszczasz nas  Miło było Was wszystkich spotkać znowu, a niektórych poznać!!!! Ten wyjazd zdecydowanie zostanie w mojej pamięci   | 
|   |   | 
|  18-06-2012, 08:02 | #24 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

NOOO, brawo, chyba dorosłego pykniecie szybciej niż młodzieża  )) | 
|   |   | 
|  18-06-2012, 08:56 | #25 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Witajcie   Gratulacje dla zwycięzców  Moje Galicyjskie tym razem wyladowaly na 2 lokatach ale i tak jestem z nich dumna bo zaprezentowały się pieknie i bez żadnych wybryków Czakram ocena doskonała i sreberko a Diablica wybitnie obiecujący  Ogromny szacun dla Mamusi za wybiegane złotko  Upał był nieziemski i na wystawie łatwiej było napoić pieski niż siebie  haha ,no ale w końcu nie o włascicieli tutaj chodzi.Bardzo było miło spotkać dawno nie widzianych znajomych i opgadać choć troszkę  .Tak więc pozdrawiam Was mocno serdecznie i do zobaczyska .....Spiderka & Czakram & Diablica GW | 
|   |   | 
|  18-06-2012, 09:33 | #26 | ||
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

no to jeszcze my  Quote: 
 Quote: 
  Bardzo miło było gościć Was wszystkich u nas  Zapraszamy za rok, mam nadzieję, że będą już podłogi zamiast wylewek betonowych, ale jeśli nawet nie, to na pewno będzie "napój" taki jak w tym roku   Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi  Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB  Bardzo jestem dumna z dziewczynki, bo pomimo upałów i licznych atrakcji, miałam w  obydwa dni  w ringu wersję "samowystawiającą się"  Ja tylko trzymałam za koniec ringówki i nic więcej  Pewnie na następnej wystawie panna Lunia mi utrze nos, żeby  mi się nie wydawało, że tak będzie zawsze  A co!  Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4  Pierwszy raz widziałam chłopaków na żywo w ringu od dłuższego czasu i bardzo jestem dumna, że Lunek ma tak serdecznie w nosie, sprawdzanie zębów, klejnotów i wszystkiego co tam sobie sędzia chce   Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale  Niby mówiłam, że zamówię pogodę, ale chyba trochę przesadziłam  PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę:   ledową, ma dwie opcje świecenia  Jagoda, pozdrów Łukasza     No latarka faktycznie super jest!Prawdę Łukasz mówił    Oddamy przy najbliższej wystawie   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 18-06-2012 at 16:58. Reason: bo bzdurę napisałam:) | ||
|   |   | 
|  18-06-2012, 10:21 | #27 | 
| Junior Member |   

miło było Was wszystkich poznać osobiście .... no i przefajne wasze pieski   .... wszystkim zwyciężcom ogromne gratulacje .... my jesteśmy bardzo zadowoleni z Kurta, na obu wystawach dostaliśmy WO i ładne opisy .... teraz trzeba popracować nad obyciem wystawowym  )) 
				__________________ http://pl.euroanimal.eu/ | 
|   |   | 
|  18-06-2012, 17:03 | #28 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Jeszcze się spokojnie zdążycie obyć  Dodałam wyniki do bazy z obydwu dni, błąd poprawiłam sama po sobie,czekam tylko aż go poprawi administracja  czy się więcej  błędów nie wkradło nie wiem - niech każdy sprawdzi, czy mu przy jego psie nie napisałam głupoty   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  18-06-2012, 17:32 | #29 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, a dla Lunki szczegolnie - widac, ze obadwa sędzie się na niej poznały (choc są chyba z innych bajek   [nomen omen]) 3xP - Piękna Ponad Podziałami   | 
|   |   | 
|  19-06-2012, 02:20 | #30 | 
				 |   

Miałam wysłać każdemu priva, ale po dwóch wiadomościach stwierdziłam, że może jednak tutaj podam link i może każdemu będzie wygodniej   Jutro dorzucę jeszcze zdjęcia z niedzieli  https://picasaweb.google.com/1076053...CMqmkYLe3OGGOw Pozdrawiam   | 
|   |   | 
|  19-06-2012, 11:36 | #31 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

Gratulacje dla zwyciezcow  i dla wszystkich za wytrwalosc w tym upale, piekne fotki az milo popatrzec jak urosło mlode pokolenie   | 
|   |   | 
|  19-06-2012, 12:35 | #32 | |
				 |   Quote: 
    hihihihihi,anula umarłam    Obadwa sędzie zgodnie postanowieły, że z Lunki jest prawdziwa Suka!  co prawda, to prawda  (a jeszcze  jej wrednego suczego charakterku nie zdążyły poznać sędzie przecie!  ) makota, cudne zdjęcia zrobiliście!!! Można sobie wziąć i wypożyczyć?? 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 19-06-2012 at 12:52. | |
|   |   | 
|  19-06-2012, 12:47 | #33 | 
| K-Lee Family |   

Makota, świetne fotki   Można pożyczać?  Przepraszam za pchełkę co to się wiecznie w kadr wpychała   | 
|   |   | 
|  19-06-2012, 14:06 | #34 | 
				 |   

Pewnie, że można pożyczać, miło że się na coś przydadzą   Edit: Zdjęcia z niedzieli już są, jeszcze nie wszystkie podpisane, ale pracuję nad tym. Mam nadzieję, że już żadnych błędów nie będzie, mimo że nie wszystkie psy, które się wystawiały "znałam"   Last edited by makota; 19-06-2012 at 17:04. | 
|   |   | 
|  19-06-2012, 17:07 | #35 | 
| Junior Member |   

Super fotki Makota! Teraz trochę żałuję, że tak się szybko zmyłam. Niestety ból głowy kazał mi się ewakuować. Następnym razem nadrobimy towarzysko    
|   |   | 
|  19-06-2012, 17:09 | #36 | |
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  19-06-2012, 17:20 | #37 | 
| Junior Member |   

Właśnie a propos Błoń.. któregoś popołudnia (18-20) chętnie się umówimy    
|   |   | 
|  19-06-2012, 17:39 | #38 | |
				 |   Quote: 
  ) ... ale to najwyżej bym wzięła same maluchy na spacer, Łateczek uwielbia poznawać nowe suczki   | |
|   |   | 
|  19-06-2012, 18:18 | #39 | |
| Junior Member |   Quote: 
  Z Bystrą jest teraz różnie w relacjach z innymi sukami. To sprawa indywidualna. Od jednej po "ugryzieniowym" upomnieniu będzie się trzymać z daleka, drugiej się chętnie "odgryzie" z dokładką   
				__________________ BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch | |
|   |   | 
|  19-06-2012, 18:45 | #40 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Aga Bajka   mam prośbę o poprawienie wyniku wystawy z 17.06 Krakow . Diablica Galicyjski Wilk -wybitnie obiecująca  tak ma zapisane w karcie oceny  Dziękuję   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |