![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
www.steelmaker.cz
|
![]()
Já jsem i letos koupila Kiltix obojky. Mladší čubě vyndavám tak dvě klíšťata týdně, starší měla letos asi jenom dvě klíšťata (asi protože tolik neleze do vysoké trávy, jako to mladší trdlo).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Malá dostala frontline - spot. Žádná nechtěná reakce se nekonala, fungoval super - ale opravdu jen ty 4-5 týdnů. Pak už sem tam klíšťák byl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Po Kiltixu se začala drbat, což dvě sezony předtím nedělala, takže jsem ho sundala, je ted bez ochrany, ale žádná hrůza s tím, že jsem objednala pipetu Effipro plus ten rozprašovač. Je to drahé jak čert, ale pokud to bude fungovat, budu to dávat každej měsíc. Měla i pivovarské kvasnice, které celkem fungovaly, ale nechala jsem děla koprologii a vyšly jí kvasinky, což je logické, takže jsem je vysadila a nasadila probican. Ten pes má lepší péči než já
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hm, tak jsem před dvěma dny nakonec vyzkoušela Exspot. Nijak extrémně se drbat nezačal, ale právě dnes jsem z něj vyndala krásně nacucané klíště
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Když to tak čtu, jsem velice ráda za radu co mě dala moje sestra když pracovala jako veterinární technička....poradila mě abych řekla u doktora že chci Biovetu proti klíšťatům, od té doby dávám JEDNOU ročně, nesmrdí po dvoudnech můžou do vody a celou sezonu žádný napitý klíšťata (lezou po nich to jo, ale nezakousnou se), vejdu se do 1000,- za všechny tři...co víc si přát?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
www.steelmaker.cz
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ne obvykle to natáhne do stříkačky a já jim to dám za krk a nad kořen ocasu místo spot-onu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ne to je jako spot on, jen to natáhne do stříkačky, jinak je aplikace stejná
|
![]() |
![]() |