|   |   | 
| 
 | |||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  20-04-2012, 11:46 | #1 | |
| Junior Member Join Date: Mar 2010 
				 |   Quote: 
 na fan stránkách se přihlásilo na focení čsv cca 70 lidí.. Všichni víte, jaké jsou čsv povahově. Jak si myslíte, že by takové fotografování mělo probíhat? S náhubky a na vodítkách? To bychom toho asi moc nenafotili  Proto jsem psala, že na sraz by měli jít opravdu NEKONFLIKTNÍ jedinci (Co jse četla, že jedna fena druhou rve nepovažuji za nekonfliktnost). Bohužel nemohu dělat srazík pro každého zvlášť. A k ceně za fotografování, Romano, opravdu jste mě pobavila, že jsem drahá  Jsem jedna z nejlevnějších fotografů u nás, ale Váš názor respektuji  Kdo dorazí, tak se budu těšit. | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 12:14 | #2 | |
| Junior Member Join Date: Nov 2010 Location: Jablonec nad Nisou 
				 |   Quote: 
  To co píše Romana, že Arwen Nessie zbytečně rovná, nepovažuju za "konfliktnost"... to vypadá jinak  Pravda, že se mezi čévéčky pohybuji teprve tak asi rok a půl, ale pár desítek psů už jsem potkala a znám jednoho jediného dospělého nekonfliktního psa. Fakt si neumím představit, jak to focení bude probíhat   
				__________________ www.jezek.vyjimecny.cz | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 12:24 | #3 | |
| http://www.srdcervac.wbs. Join Date: Mar 2004 Location: Unhošť - Nouzov 
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 12:28 | #4 | |
| Junior Member Join Date: Nov 2010 Location: Jablonec nad Nisou 
				 |   Quote: 
  , tak se fakt účastnit nebudeme. Beztak máme cvičák, stačí že si bude svoje zlozvyky upevňovat tam v mírnější formě   
				__________________ www.jezek.vyjimecny.cz | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 13:07 | #5 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Praha 8 
				 |   Quote: 
  Aby tu nevznikl nějaký omyl   | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 14:34 | #6 | |
| Junior Member Join Date: Mar 2010 
				 |   Quote: 
  Oni hezké fotky vzniknou jenom když si dvě čéva hrajou. Mají skvělou mimiku, když jsem fotila Berušku s mym Cliffem, fotky jsou geniální. Myslím si, že 4 čéva jsou tak akorát na fotosraz, což mám aktuálně přihlášeno a ještě k tomu štěndo, moc se těším   | |
|   |   | 
|  20-04-2012, 12:16 | #7 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Praha 8 
				 |   Quote: 
  Fotky jsou krásné a  odpovídají ceně, proti tomu žádná   | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |