Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > _Administrace

_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti...

Thread Tools Display Modes
Old 26-02-2012, 02:41   #23
Margo
Moderator

Margo's Avatar

Send a message via Skype™ to Margo Send Message via Gadu Gadu to Margo

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Já čtu mnoho příspěvků od Margo, kde nemluví doře o českých psech. Nemluví dobře o našich výcvikových táborech a našem způsobu chovu.
Opravdu Danielo - toho jsem po Tobě nečekála.... Jsem zvykla na lži Hanki. Ale, że Ty delas totéž.....

NIKDY jsem nepsala špatně o táborech v CZ! Právě naopak. Kazdy rok delam reklamu - každemu, kdo cvičí psy doporučuji ČESKÉ tábory. A netřeba znat polsky aby pochopit, že v letošním roce plánujeme to samo... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21336)
Jsi pravidelně na polské verzi, takže k čemu je ta lež?

Stejne je s chovem a Danou. Napiš mi, kde jsem kritizovala Danu (hlavní poradkyně chovu)? A její práce? Nenajdes toho nikde! Není divu - s Danou souhlasím mnohem víc, než si dokážetes představit, a vím, jak těžké je jeji prace s některými (pseudo)chovateli.

Quote:
Směje se exteiéru našich psů ...
Danielo, nevidis jak nacionalistický mas přístup?

NE, nesmějí se s českých psů, ale mam svůj vlastní názor - pokud vidim neco špatněho tak píšu. O psech v České republice, Itálii, Nemecku, ale hlavně v Polsku.
Proč jsi nenapsala PRAVDU, že "Margo kritizuji hlavně polští psi"? Vzhledem k tomu, že to není vhodné pro Vasi akce "Margo napada české psy?"

Quote:
Někdy mám pocit, že československý vlčák, je polské národní plemeno a ne české.
Danielo - to je další manipulace a další lež... JA nevidím toho plemeno prismatem nacionalismu. Nemam zájem o původ chovatelu - je mi jedno jesli nekdo je s Czech, Polska nebo z Číny. Důležité je pouze to CO a JAK dela - jake psy chova. A jesli ma zajem jen o prahy, nebo opravdu o plemeno.

Proto prosím, přestaň s Hankou roztrpčit lidé proti sobě. Nikdo v Polsku nechce promovat "polskou" vize vlčáka (tj. nikdo kromě dvou CHS, ktere MY kritizujeme a podpořujes TY a HANKA).

Vím, že pseme v polské verzi Wolfdoga hodne o standardu. Ale místo kritiky mozno byloby lib udělat totéž? Znalost standardu není něco, co se pije v mateřském mléce, ale něco co se treba naučit....

Mimochodem - jsem unavená čtení "Co Margo povedala". A co ve skutečnosti je jen opakovana lež...
Takže na budoucnost - chtěla bych požádat, aby držet se faktů a zveřejnovat jen to, co jsem opravdu říkála. A ne to, co se někdo vymyslel, nebo co se nekomu zdavalo....

The customs of your tribe are not laws of nature - George Bernard Shaw

Last edited by Margo; 26-02-2012 at 02:46.
Margo jest offline   Reply With Quote

Posting Rules