|
|
|
|||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
z Podřipské samoty
|
I will say more: as far I can see the puppies are already almost 4 months old(?) but you still didn't send ANY information about them!!!
Tak já jsem posílala veškeré informace o mých štěňatech už v listopadu 2011 a kde jsou v databázi???????? Myslím že to jsou také poslední informace, které jsem Vám poslala. Už toho mám dost.
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
From: Jana Zítková To: [email protected] Sent: Sunday, December 25, 2011 6:29 PM Since 04/10/2011 23:12 there was no update due to the work on the database. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
z Podřipské samoty
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tak a už nemám inzerát ani já , nikde
zmizeli |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Moje oslední komunikace s hlavním adminem před delší dobou byla, že už ode mě má vše co chtěl (doplněné údaje o předchozích odchovech). Poté, co v roce 2011 získalo jedno moje štěně titul Světový vítěz, se nejprve objevily informace, že jeho matka je kříženec a když to "nějak nejde dokázat", tak zmizely kontakt u mého inzerátu, krátce na to i samotné inzeráty a nakonec jsem majitel, který nendodává výsledky. Dobře. Když nedodává, tak tedy opravdu nedodává. Konec. WD žije z našich údajů. Ale takhle má tedy smůlu, nebudu mu dělat hlupáka.
Poté, co se ukázalo, kdo je admin, kolik má ostatních nicků a co pod nimi píše za sprosťárny na cizojazyčých fórech, už nevěřím ani pozdrav. Natožpak nějaké kecy o adminovi z Afriky nebo co jsem to tu četla. To samé platí i o dalších minimálně dvou adminech. Jen pomluvy, lži, fabulace. Škoda dobrých stránek. Pavle, Tebe se to netýká..... Lubomíre, heeeeelp |
|
|
|
|
|
#6 |
|
www.steelmaker.cz
|
Teď možná položím divnou otázku - ale copak jeden jediný admin ze země XY dostává všechny emaily ze všech zemí (musí jich být denně desítky), překládá si je do své řeči a pak údaje zadává do databáze?
Třeba jsem úplně mimo. Byla to jen taková úvaha při pátečním ránu. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
http://www.arqeva.cz/
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
And it do not wonder me a lot since I see how users like Hanka are attacking everybody who is still prepared to help us (getting no money for their job). Do you think that you will be able to find a person fro Czech Republic who will work FOR YOU (by adding results of your dogs and your litter advertising) and getting later as "thank you" only insults? Do you think someone will try do be Czech moderator to be later attacked on this forum? I really doubt. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Quote:
Your litters were banned before any "mixes wars" started here. More: your were banned from Wolfdog already several times before. The problem was our communication - every time you had the litters and you send the ads your were starting the mess on the English form that it takes to long till them appear. But after the puppies were sold there was no contact with you. I was sending many emails and I was waiting sometimes half(!) year till I get anything from you. Usually I was able to complete the data first where you had new puppies for sale (and I was writing you that I will not post new ads till you will not give me the old missing information). Our so called "cooperation" finished when you send me several litters ads and you told you will not give old missig information. It is true what you write - Wolfdog base on cooperation with owners and breeders. In this case it was YOU who broke the rule. Wolfdog is not a market place for selling the puppies but web page offering information about Wolfdogs. We will post any ads but only of kennels who help us to maintain this page. I think it is the fair case. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Mohu mít prosbu, můžete psát česky?( sme na českém foru) aby sme zas něco špatně nepochopili? a SAW je původně sice americký vlk s NO , dnes to je aleuznané plemeno v rámci FCI, tzn že Mutay byli F1 z křížení vlka se psem. Nemůžete takovéhleho křížence nazývat jménem plemene. To je věc, kterou by odborníci měli vědět.
|
|
|
|
![]() |
|
|