![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ten to wyjątkowo często się "nawraca" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Kolejny przyklad na to, ze ci kretyni nie czytaja co podpisuja - rownie dobrze mozna im wyslac papiery pod tytulem "totalne zniewolenie polakow - politycy zarabiaja dzieki temu 50% wiecej" a w srodku ich podania do dymisji - moze warto sprobowac?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Poki co ataki na rząd wstrzymane - poczekajcie natomiast do kwietnia, gdy to prawdopodobnie Donek jednak zdecyduje sie ten szajs podpisac - bedzie sie dzialo :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
chodzi o ratyfikację? podobno nie jest potrzebna ratyfikacja w Polsce, jeśli Unia ratyfikuje. z tego co zrozumiałam, to nawet jesli Tusk nie ratyfikuje, ACTA wejdzie w życie decyzją unijną. wątpię, by Tusk o takich rzeczach nie wiedział. fajnie mówić "nie" gdy już ono nic nie znaczy, a co najwyżej poprawia wizerunek... chyba, ze jednak coś źle zrozumiałam z tą ratyfikacją?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
bez roznicy, na kwiecen planowane atrakcje lepsze od tych, co juz byly
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Zaczyna sie:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...straszyli.html Ja juz PTASIEGO nie kupie.... Wybiore inne MLECZKA....
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Czy bede musiala zmienic imie mojej suki, bo przeca m.in to nazwa linii lotniczych w Indonezji?
![]() Kretynstwo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|