|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Tmave Zlo
|
Żadnych małych piesków!!! Brrrrrr
A na zajęcia z focenia to się muszę do Ciebie zapisać. Nijak ta zaraza nie chce ostrzyć tam, gdzie ja bym chciała, żeby ostrzyła! Chociaż, po namyśle... dla takiego kawalera gotowa jestem zacząć przyjmować przedpłaty.
Last edited by Joanna; 29-01-2012 at 23:31. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
No nie chcieć małych szczeniaczków, wiesz co to po fotkach w ogóle nie widać, żeby nie ostrzyło, są super! i kolory ekstra! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Tmave Zlo
|
No właśnie: WIEM!
Quote:
Kosmos. Tylko ja wiem, ile idzie w śmieci. Żeby nie te suki, już byś mnie miał na karku.
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
A Ty jednak chcesz...? Może po dzisiejszej podróży coś tam będzie?! Słyszałem, że się działo
|
|
|
#5 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ups... mam nadzieje że Ola opowiadała o drodze na spacer a nie powrotnej do domu
|
|
|
|
#8 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
No niech Ci będzie, myślałam o drodze na spacer oczywiście. Ale na spacerze Wondera nie była nim jakoś specjalnie zainteresowana, wiec tu nam oczu nie mydlić jakimiś spełnionymi obowiązkami, proszę... ![]() No, odpuszczam, ponieważ kradniemy Joannie temat, a Dewulec tak pięknie fruwa na jednej z fotek |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tmave Zlo
|
A kradnij, kradnij, na zdrowie. Ja tam jestem zdania, że pewne rzeczy trzeba wyjaśnić "na gorąco". Podzieliłam się śniegiem to i tematem się podzielę.
|
![]() |
|
|