![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
autko najlepsze na świecie , najlepsza marka ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w tym okresie napiety jest plan terminy i wpsowanie się w pracy.boję się iż będzie to na zasadzie wpadł i wypadł............fajna wersja by była wpadł zgarnął i wypadł ........... ale nie stwaiałem wystaw jako nr 1 decydując się ponownie na psiaka , i tak sukcesz że oficjalnie poszedłem na PT1.Barechiel/Carlos/Karlo miał być "rodzinny" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
wynajecie busa to wcale nie jest glupi pomysl. jest was troche, jak za malo to pomyslcie o dobraniu kogos z dogo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
wiem że "kupą" raźniej,weselej i głośniej.czy to pociągiem czy busem.....ale tak sie jakoś układa.a i nie trzeba się martwić i losować kto prowadzi ...
![]() a jeszcze jak sie okaże że mała ( 6-letnia) będzie chciała jechać ..to wiadomo..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Jak jezdzilam takimi zorganizowanymi transportami z dogo to wychodzilo nawet taniej niz pociagiem, dodatkowo nie trzeba bylo walczyc z komunikacja miejska w obcym miescie albo placic za taksowki
![]() Jak macie taka zgrana grupe to przemyslcie taka opcje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A podsumowując wybieracie się raczej na 2 czy na 1 ? jeśli na jedną na którą bardziej warto (myślałem o 1 tej nocnej, faktycznie jest bardziej klimatyczna ?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
I jak, wiecie już czy zostajecie po wystawach w Bydgoszczy, czy raczej wracacie w nocy?
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
No my, koniec końców, sknerzymy i nie wybieramy się...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|