![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
a jak je to s tim zustan ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Teoreticky by pes neměl změnit polohu...takže když mu dáš lehni (sedni..) tak by se neměl hnout z místa v požadované poloze dokud mu neřekneš něco jinýho....při odložení za pochodu se taky zůstaň neříká, jen dáš povel lehni, sedni nebo stůj a pes by měl zůstat v požadované poloze na místě...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ja jsem tady v tom prvnim odkazu nasla jednou zustan, tak proto jsem se ptala znovu. Jinak dik Majo, budu muset zustan v odlozeni za pochodu nejak odbourat...:-)
Nebo ucit psa vse znovu nemecky, by mozna taky byla moznost, jednou jsem cetla, ze nekdo ma jine povely na doma a jine na zkousky...:-) achjo...to muzem zacit od zacatku...:-) 15. Ponechání psa na místě: a) zůstaň b) mírné přiložení dlaně pravé ruky před čenich psa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
To je dlouhodobé odložení, nikoliv odložení za pochodu. Při dlouhodobém odložení zůstává pes na místě i když nejsi v dohledu, při krátkodobém (např. za pochodu) je psovod většinou v dohledu psa. Při krátkodobém musí ležet tak, že má zadní tlapy rovnoběžně s tělem, při dlouhodobém si může lehnout i zadními nohami na bok (event. si lehnout celý na bok ale to zrovna není nejšťastnější mu to povolovat). A hlavně, při dlouhodobém musí zůstat ležet, dokud k němu zpátky nepřijdeš a nedáš povel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
jinak naše dlouhodobé odložení momentálně pojal tímto způsobem.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
dekuju, zkusim to tak delat..zatim uz umi sedzu..zkracenej sedni-zustan :-) pak budu zkouset nechat zmizet to "zu"....
jsme jeste uplne zacatecnici, tak se tu nedivte, ze se ptam jak male dite :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|