|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
Szanuję Twoją wiedzę i zaangażowanie, Margo, oraz paru innych osób, ale zgadzam się z Pumą w tej jednej kwestii zdjęć. Nawet jeśli wiesz z autopsji, jakie mogą być praktyki tzw "konkurencyjnej" grupy, nie sądzę, żebyś w tym wypadku miała dowody na złą wolę autorki zdjęć. Nie podoba mi się również fakt, że zamieściłaś jej zdjęcia u siebie bez jej zgody. W tym celu ludzkość wymyśliła linki. I chociaż podlinkowane zdjęcie może nagle zniknąć z sieci - to takie jest prawo autora zdjęcia. Domyślam się, że stało się tak dlatego, żeby wyjaśnić wszystkim zainteresowanym pewne cechy budowy omawianych psów. Ale i tak wg mnie jest nie w porządku sugerowanie tendencyjności… Przepraszam za ten mały off. Nie napisalam tego w celu, zeby sie komus podlizac. Cenie sobie to miejsce spotkan i wymiany informacji, jakim jest WD, ale czasem kłują mnie w oczy takie rzeczy. miłego dnia PS. Nie jestem "świętsza od papieża", mnie również zdarzają sie różne kiksy, i jeśli ktoś chce mi coś wytknąć - welcome, nie obrażę się . Błądzić jest rzeczą ludzką ostatecznie |
|
|
|
|
|
|