|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
A potem sie wytnie i sprobujemy jeszcze raz, jak juz piana Ci opadnie Zanim jeszcze raz zarzucisz megalomanie, to spojzyj w lustro, bo zaczynam odnosic wrazenie, ze czesc osob tu postujacych na nia cierpi, a dyskusja o wilkach (co juz wytknela Irmina) zaczyna pachniec rowniez mitomania |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
nie wiem co tu dzieciom pachnie- ale bawcie sie dobrze, a to ksiazki u mnie w domu skoczyli sie nie ma co czytac na WD oraz innym forume. ide z corka popkorn kupowac
Last edited by wolfin; 06-11-2011 at 01:31. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Nie dam Ci, "Misiu" tej satysfakcji
....... Chcesz poczytać o "megalomanii" to wejdź w temat wilczako-parerasa Hubsena /w powitaniach/ ....... A obrazić można by się było, gdybym napisała "nimfetka". Ale nie napisałam. Użyłam określenia "nimfa", co w moim wykonaniu jest komplementem, bo mam słabość do mitów greckim /mam legal hodowlę "Herkejos"/ ....... Może... to nie ja powinnam ochłonąć ![]() ....... A teraz idę spać, by jutro w Kościółku się pomodlić za GieeSa. Za Was też mogę, a co mi tam... mam gest! ....... Notopa! .......... Po co mam patrzeć w lustro?.... to nie ja jestem "łysym typem" /tak to leciało?/ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Radziłbym skupić się na modłach za siebie samą Masz coś do łysych???? |
|