Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-10-2011, 13:40   #1
Helis
Junior Member

Helis's Avatar

Co se týče slepic a podobného domácího kurstva byl Firouš vždy láskyplný a neublížil by ničemu, co na naší zahradu patří. Když byl poprvé "uvězněn" po dobu naší nepřítomnosti v novém kotci (samozřejmě nedokonalém, protože jsme podcenili mezeru 20 x 30cm v horním 210cm vysokém rohu, jelikož nikdo nepředpokládal jednak, že tam vyleze a, že tím proleze). Doba v kotci měla být cca 3 hodiny. Po překonání překážky byl tak rozčilen a naštván, že mu nezbylo nic jiného, než se vrhnout přes kamenou hradbu k sousedům, kde se k jeho smůle potulovalo 20 slepic, dalších hafec hus a kachen a nějaké ovce. K našemu "štěstí" mu postačilo jen 13 slepic, které rozcupoval. To ho uklidnilo a tak se vrátil nazpět domů a čekal u vrat,aby nás stačl přivítat s tím výrazem " to jsem rád, že už ste doma a nic zvláštního se po dobu vaší nepřítomnosti nestalo, jen ste mi zapomněli nechat otevře dveře z kotce, tak jsem musel prolézt tou malou dirkou"... Co se týče ZOO a predátorech. Když byl malý a byli jsme poprvé, začalo rošambó u ledního medvěda. Při jeho pozorování se medvěd rozběhl, skočil do bazénu a prudce narazil packami do skla přímo naproti nám. Nedovede te si představit, co se stalo. Fir málem urval vodítko, jak se lekl. A to zařvání, nic takové jsem ještě nezažila. No, samosebou, jak se vzpamatoval, tak začal nadávat a tvářil se, že si to s ním vyřídí. U tygra se bál hned jak ho viděl, přesto ho fascinovalo, jak je možné, že je taková velká kočička. Tygr si takovou pozornost užíval a mazlil se o sklo... Teď už je v pohodě, ale medvědovi se vyhýbáme, protože si velice dobře pamatuje, co mu provedl
Helis jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules