Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ?
ano 15 17.86%
ne 69 82.14%
Voters: 84. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-10-2011, 18:09   #1
Mist
www.steelmaker.cz

Dobrý večer, když už se Gabriela vrátila k tomuto starému tématu a já si ho pročetla, zajímalo by mne, jestli se už pan Pavel postavil jako chlap k omluvě za slova, která pronesl na adresu Daniely (83 - ...je až po uši v podvodu, je majitelkou Mutar...). Jestli jste se, pane Pavle, Daniele už osobně omluvil, považujte prosím můj dotaz za bezpředmětný.
PS: Jsem nestranná, na akcích se bavím se všemi (hrůza! i s Monikou! ) a neočekávám žádné dlouhé přednášky o "škodlivosti" Mutar. Jen jsem se nevinně zeptala na jednu věc, která mě k tomuto tématu zaujala...
Old 30-10-2011, 08:28   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Mist View Post
jestli se už pan Pavel postavil jako chlap k omluvě za slova, která pronesl na adresu Daniely (83 - ...je až po uši v podvodu, je majitelkou Mutar...). Jestli jste se, pane Pavle, Daniele už osobně omluvil, považujte prosím můj dotaz za bezpředmětný.
Pokud si pamatuji, tak s Danielou jsem o tom mluvil na poslední koferenci, ale pokud to chcete řešit i tady. Daniela se s Mutarou předvedla na jedné z výstav a vzhledem k tomu, jaké kolem nich stále byly tajnosti, vznikl dojem, že jednu vlastní nebo spoluvlastní. Tím to vše vzniklo. Pokud tedy považuješ za nutné, tak prohlašuji i tady, že pokud Daniela nebyla majitelkou ani spoluajitelkou Mutary, tak se jí ještě jednou omlouvám.

Quote:
Originally Posted by Monika View Post
Celou diskusi na téma "Mutara" sleduji, spolu s desítkami jiných čitatelů a bavím se Hanuškovou neutuchající snahou o těžkou demagogii a touhu přesvědčit!" Tisíckrát vyřčená lež se stává pravdou, že a jednoho dne, někdo uvěří, že Ave Lupo Mutara je mix (samozřejmě a není vůbec podstatné, kdo byli rodiče. Rodiče, mimochodem, nejsou v dokumentech registrů vůbec uvedeni a je ve své podstatě "jedno," kdo to byl),
Demagogii jsem tady četl zatím jen od Tebe, Moniko. A jen k Tvé poznámce o rodičích - Ti jsou v případě Mutar podstatní. Protože byl zapsán celý vrh, tak musí být alespoň jeden rodič uveden, protože i tehdejší zápisní řád jasně stanovil, že pokud se zapisuke vrh do registru, musí mít alespoň jeden z rodičů PP. Pokud by se zapisovali jednotliví psi (kteří ovšem předtím splnili další podmínky, jak například ohodnocení apod.) pak máš pravdu. Ale každý se může přesvědčit z dokumentů, že Mutary byly zapsány jako celý vrh a tedy v rozporu se zápisním řádem.

Quote:
slovo Saarloos se stane tím podstatným v celé kauze a část dlouholetých chovatelů se rozhodla plemeno ČSV zničit! Ano, takhle vypadá demagogie a wolfdog.org je bulvár, byť ho občas využíváme a nebo zneužíváme všichni chovatelé ČSV, bez kterých by se on sám a to je to zásadní, neobešel.
Tohle je směšné. Nebudeme zavádět v databázi novou třídu označení kvůli Mutarám. Drtivá většina kříženců, jsou kříženci ČsV a SAV, proto se tak pojmenovala. Nic víc a nic míň.
Jinak jen na okraj - právě díky tomu "bulváru" se například chovatelé vůbec o Mutarách dozvěděli, protože ani Ty ani ostatní z té partičky, která to organizovala, jste nebyli ochotni vyjít s pravdou ven a informovat členy Klubu, co jejich jménem připravujete a děláte.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 11:16   #3
Monika
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Pokud si pamatuji, tak s Danielou jsem o tom mluvil na poslední koferenci, ale pokud to chcete řešit i tady. Daniela se s Mutarou předvedla na jedné z výstav a vzhledem k tomu, jaké kolem nich stále byly tajnosti, vznikl dojem, že jednu vlastní nebo spoluvlastní. Tím to vše vzniklo. Pokud tedy považuješ za nutné, tak prohlašuji i tady, že pokud Daniela nebyla majitelkou ani spoluajitelkou Mutary, tak se jí ještě jednou omlouvám.

Demagogii jsem tady četl zatím jen od Tebe, Moniko. A jen k Tvé poznámce o rodičích - Ti jsou v případě Mutar podstatní. Protože byl zapsán celý vrh, tak musí být alespoň jeden rodič uveden, protože i tehdejší zápisní řád jasně stanovil, že pokud se zapisuke vrh do registru, musí mít alespoň jeden z rodičů PP. Pokud by se zapisovali jednotliví psi (kteří ovšem předtím splnili další podmínky, jak například ohodnocení apod.) pak máš pravdu. Ale každý se může přesvědčit z dokumentů, že Mutary byly zapsány jako celý vrh a tedy v rozporu se zápisním řádem.

Tohle je směšné. Nebudeme zavádět v databázi novou třídu označení kvůli Mutarám. Drtivá většina kříženců, jsou kříženci ČsV a SAV, proto se tak pojmenovala. Nic víc a nic míň.
Jinak jen na okraj - právě díky tomu "bulváru" se například chovatelé vůbec o Mutarách dozvěděli, protože ani Ty ani ostatní z té partičky, která to organizovala, jste nebyli ochotni vyjít s pravdou ven a informovat členy Klubu, co jejich jménem připravujete a děláte.
Nebudu se dohadovat s demagogem, kdo je větší demagog. Příspěvky většinou píši, když se vracím z "Tequila párty" a nebo včera "Halloween párty," tak jak se na bulvár sluší. Jinak je to opravdu ztráta času.

Tak ještě jednou, ale jen pro chápající (dejte si třeba tequilu). Rodiče kříženců F1 zapsaných do registru ČMKU byli známy, to je všem jasné - že, ale do registrů - vlastního dokumentu -) nebyli zapsáni - vzniklý kříženec F1 - "A Mutara" je brán, jako zvíře bez původu, původ není doložen a tak je rodokmen prázdný. Historie se počítá až od F1. Doporučuji prostudovat vlastní rodokmen - registr -" A Mutara", který Hanuška, demagog, zapomněl a nebo nechtěl vložit. Žádná z F1 - nebyla hodnocena na DKK - C! To není demagogie, ale lež.
Jinak ať si píše co chce.

Hezkou neděli, Monika
http://www.wolfdogs.cz/
Old 30-10-2011, 18:34   #4
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Žádná z F1 - nebyla hodnocena na DKK - C! To není demagogie, ale lež.
Takže všichni jsou 0/0, tedy A ? To byla, pokud vím, podle dodatečného zdůvodnění, podmínka jejich dalšího množení.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 19:26   #5
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Daniela se s Mutarou předvedla na jedné z výstav a vzhledem k tomu, jaké kolem nich stále byly tajnosti, vznikl dojem, že jednu vlastní nebo spoluvlastní.
Ne se předvedla ale jí předvedla. A předvedla bych zase, kdyby mě moje těhotná kamarádka opět o předvedení požádala. Jinak také běžně předvádím kavkazáky další kamarádce, ale dojem, že křížím čsv s kavkázaky kupodivu nikde nevznikl nebo aspoň doufám, protože já už bych se asi nedivila ničemu ...

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 19:36   #6
Undertaker
Member

To protože tě ještě nikdo s kavkazákem neviděl
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 20:14   #7
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
To protože tě ještě nikdo s kavkazákem neviděl
Mám štěstí, že chodí v neděli, ten den se udrbaní čévéčkáři na výstavách nevyskytují.

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 30-10-2011, 20:36   #8
Undertaker
Member

OK, just půjdu v neděli a budu fotit
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules