|   |   | 
| 
 | |||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  25-10-2011, 16:38 | #1 | |
| Moderator |   

Vůbec se nechci admina zastávat nebo něco omlouvat ALE : Quote: 
 I mně štve, že nový web není stále hotov a že přidávání nových dat nyní trvá tak dlouho, ale chápu, že admin a programátor nemají každý den čas se tomu věnovat. Přidávání dat bohužel nefunguje tak rychle proto, že běžně je přidává 5-6 lidí, ale kvůli přestavbě webu bylo nutné všem vypnout jejich administrační práva, takže vše nyní přidává jen programátor. Je jistě super zpráva, že náš web je tak důležitý, že mnozí spoléhají při prodeji štěňat především na něj. Ale na druhou stranu není úplně zdravá situace, že prodej štěňat je závislý převážně na inzerci na jednom webu  . Doufejme, že se podaří web co nejdříve plně uvést do provozu a že pozitiva, která bude nabízet, zdaleka převáží problémy, se kterými se v současnosti všichni potýkáme. | |
|   |   | 
|  25-10-2011, 17:31 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2004 
				 |   

Rozhodně to není tak, že by se někdo spoléhal s inzercí jen na wolfdog, alespoň u nás rozhodně ne, ale je to inzerce zahraniční, jinak tu českou máme poměrně ošéfovanou a pořád se na tom pracuje..    | 
|   |   | 
|  25-10-2011, 17:35 | #3 | |
| Member Join Date: Dec 2008 
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  25-10-2011, 17:45 | #4 | |
| Moderator |   Quote: 
 A peníze sem patří, když nás srovnáváš s nejtvrdším komerčním webem. | |
|   |   | 
|  25-10-2011, 17:55 | #5 | 
| Member Join Date: Dec 2008 
				 |   

O tom útoku jsem nevěděl a nějak jsem sníženou funkčnost nezazanamenal. Taky bych předpokládal, že se třeba web zálohuje, tudíž po útoku stačí nahodit zálohu a jede se dál bez problému ne? Ztratíš jenom data, která přibyla od poslední zálohy. To zas tolik nebolí.   Pavle to byl jen příklad, kde jsem viděl, že to udělali stejně jako jsme to dělali my na našem portále. Opravdu nejde o peníze, ale o systém. Ten je podle mě blbě. Když se na novém webu dělá průběžně během funkčnosti starého, tak se nemůže stát, že vyleze ven s takovouhle funkčností. Já to zas tak nepotřebuju, ale píšou jsem jiní, že jejich psa vlastní někdo jinej nebo že tři týdny čekají, jestli tu bude nebo nebude inzerát... to je podle mého zbytečný. | 
|   |   | 
|  25-10-2011, 18:31 | #6 | 
| Junior Member |   

Ahojky Jani, napíšu to fakt blbě "jsem ráda", že nejsem sama, která čeká na zadání inzerátu 3 týdny. A to doslova - příští týden je v půlce březosti, inzerát jsem posílala 4 x i emailem hnedpo nakrytí a nic. Také myslím, že inzerce by měla být primární o tu a databázi psů tu jde na wolfdogu především diskutovat a číst články jde kdekoliv.! Nevím kam jinam psát !   | 
|   |   | 
|  25-10-2011, 20:01 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2004 
				 |   

Mě by zajímalo jak dlouho čekali ti "šťastnější",kteří tu inzerát mají.. nebo jestli to udělali nějak jinak - ale jak??  Já to nejdřív podávala přes odkaz co jindy, z fora o administraci, ten už teď nefunguje, podruhé v očekávaných vrzích přes "Submit planned litter" a nakonec mail adminovi. Ten byl sice nedávno, ale jak vidím, tak je to stejně fuk.. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |