Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 18-10-2011, 10:01   #23
Rhilien
Junior Member

Rhilien's Avatar

Send a message via Skype™ to Rhilien

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
No a lidi si s ním s oblibou hráli... rozblbli ho a pak "tady ho máš, já už ho nechci, kouše. No a zuřivý vítání taky probíhalo, u některých probíhá ještě dneska a je to už celkem sranda, když už nemá ani 15, ani 20, dokonce ani 30 a vlastně už ani 40kg. To jen tak pro začátek... určitě bych si vzpomněl na víc vtipných historek... třeba když mi vzal čáru do školní kuchyně, kde si nechali otevřenej zadní vchod
Tak to velmi dobre znam..lidi se jdou pominout.."ten ja krasny, no ten je krasny, no pocem, hop haha, no Ty si skokan, hele nekousej, to je moc, no pockej pockej, to uz neee, VEM SI HO!" a nejlepsi je to v ty jejich hatmatilce (valenciano), je pravda, ze obcas mam fakt problem ho pak uklidnit..Ale to jsou pochopitelny situace.
Jinak jsem ho lehce podcenila a doslo mi, jak se to projevi, kdyz ho par dni nevezmu k mori , zameril se na nase jezirko s rybkama , rozlamal Sachor, neskutecne to cele zabahnil, rozhrabal okraje apod., ale ryby to prezily Premyslela jsem ale proc je tak v pohode (a fakt neco vyvede jen vyjimecne), a je to jasny - jsme s nim vlastne tak 23hodin denne, takze je s nama hooodne v kontaktu, to bude asi fakt tim (myslim)..
S tou skolni kuchyni, to kdyz si predstavim... jaks ho lapnul?Ty museli byt "nadseni" z noveho "hladoveho zaka"..

Posting Rules