|
|
|
|||||||
| _Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
verze prohlizece? verze OS?
FF 7 i IE 7 je to OK na klik se "rozjede" lista s infem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Mám Win 7 HP, FF 7.0.1 a prostě ne :-)
Když už si teda rozkliknu psy k adopci, tak pak už si mezi nima překlikávat můžu, ale na hlavní stránce mi to vždycky udělá to co jsem psal. Last edited by Undertaker; 13-10-2011 at 12:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Mně to dělá taky tak. Řekla bych, že to přesně Charles myslel.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Jasně, to jsem pochopil až potom... i tak je to ale myslim si chyba :-)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
To samý to dělá, když si rozklikneš plánované vrhy.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
No vidíš a ty mi zas běhaj v pohodě... právě z těchhle důvodů mi přijde vždycky lepší nechat starej web o něco dýl a novej otestovat a vychytat chyby. Taky to, že půlku mám sice česky, ale druhá je mix nagličtiny a polštiny mi přijde zbytečný a to jsou ty nejmenší chyby.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Ty seš fakt hroznej rejpal...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Tohle mi přijde jako rejpání:
Občas mám z tebe pocit, že si připadáš jako pámbů. Všechno víš nejlíp, všude jsi byl a od všeho máš klíče. Ale to je fuk. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
znovu po 14 dnech
Dobrý den, nevím kdo momentálně zpravuje wolfdog, ale vkládala sem inzerát přes svůj nick tady a místo mých údajů, jsem nějaký Danny z Bratislavi ( pán sice má Aryu ale z Devinskej, já mám fenu Arya Arqeva). Mohla bych požádat o opravu ůdajů v tomto inzerátu? http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1425 na Název chovatelské stanice: s Divokou krví Adresa: Letecká 657/43 Město: 16100 Praha Stát: česká republika WWW: http://sdivokoukrvi.wbs.cz E-mail: [email protected] Telefon: 773126850 Další kontaktní info: forum Alissea Děkuji předem |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|