Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2011, 20:46   #13
Aga B.
Junior Member

Aga B.'s Avatar

Jak zwykle w świetle wyników wystaw tyle interpretacji ile wystawców, a nawet się okazuje, że wiele więcej.. Wiele hałasu (chaosu) o nic, bo przecież Graba personalnie nikogo nie obsmarowała, a wyraziła tylko swoje zdanie (od tego w końcu jest forum), z drugiej jednak strony emocjonalna odpowiedź Mistrali jest też poniekąd zrozumiała, bo przecież każdy jest zakochany w swoim psiaku (mam przynajmniej taką nadzieje), a tak ostra odpowiedź jest w tym przypadku zupełnie niepotrzebna.

Przy następnej wystawie polecam Wam (Grabie i Mistrali) wspólna wizytę pod piwnym parasolem i rozmowę na żywo, na luzie, bez żalów i pretensji, bo później robi się z tego wielka afera. A o tym jakie szerokie kręgi zatacza widać po poście gościa z zagranicy. I tak:

w całym burzliwym wątku najbardziej zastanowiło mnie pytanie Wolfin:

Quote:
wolfin zadam wlascicielce Baldura proste pytanie - czy wedlug jej pies ma jakies wady czy nie i jakie one sa?
i tak na dobrą sprawę wciąż nie rozumiem czemu miała by służyć odpowiedź? Czyżby Anka nie zdawała sobie sprawy z wad swojego psa i ktoś chcę ją uświadomić? I co ważniejsze upublicznić to? Skąd to nagłe zainteresowanie? Bo skoro tak bardzo Wolfin interesuje opinia Anki o własnym psie, to może należało by o to zapytać na privie? A jeżeli już musi to być publiczne, to czemu nie założyć nowego wątku w którym każdy wpisuje wady i zalety własnych psów począwszy od pomysłodawczyni - czyli Daivy ????
Aga B. jest offline   Reply With Quote

Posting Rules