![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My też dziękujemy za super imprezę (no może poza moimi zakwasami), gospodarze jak zawsze stanęli na wysokości zadania, aż boje się myśleć co za rok wymyślą
![]() To pisałem ja Witek
![]() |
#2 |
Spiderwolf
|
![]()
My też bardzo, bardzo dziękujemy, było wspaniale ,cudownie i ekscytująco
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]()
My również serdecznie dziękujemy za SUPER imprezę!!!!!
![]() ![]() Quote:
Witku również dziękujemy Ci ogromnie za wspólny "bieg" ![]() Jak powstanie zakładka w galerii, to powrzucam fotki. Do zobaczenia za rok!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
I my już w domku. Właśnie skończyliśmy się rozpakowywać
![]() Podróż nieco nam się wydłużyła w czasie, postanowiliśmy odwiedzić rodzinne strony Sheya i pójść na wspólny spacer ![]() Dziękujemy za spotkanie i mam nadzieję do zobaczenia za rok! I jeszcze korzystając z okazji chciałabym pogratulować Jackowi, Alicji i Pawłowi za wspaniały wynik biegu- jestem pod wrażeniem, oraz reszcie za determinację i dojście do mety bo jakby nie patrzeć było ciężko ![]() P.S. Też macie takie zakwasy? Bo ja nie wiem jak jutro do pracy z łóżka się zwlekę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Tak mam.... ![]() W przyszłym roku chyba będzie trzeba przyjechać z tydzień wcześniej żeby się rozgrzać, może nie będzie zakwasów... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A teraz chcieliśmy podziękować wszystkim za wspólną zabawę. Pogratulować zwycięzcom czyli wszystkim którzy dotarli do mety
![]() ![]() Dziękujemy wszystkim za wspólne biesiadowanie i fantastyczną imprezę urodzinową. Dziękujemy organizatorom za stworzenie fantastycznej imprezy.
![]() |
#7 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
To my jeszcze zaległe STO LAT!!! dla Larsika
![]() ![]() Dojechaliśmy WRESZCIE na miejsce jakąś zupełnie ciemną nocą po licznych przebojach tego dnia...:/ Więc nasza aktywna turystyka zakończyła się na...ognisku! ![]() ![]() ![]() Za rok na pewno będziemy! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
To i tak się chwali, bo nam dzień wcześniej nie udało się dojechać. Zawiesiliśmy się w lesie i nie mogliśmy wyjechać. Ok 24 obudziliśmy Jacka, który przyszedł po nas razem z ekipą ratunkową w składzie: Jacek, MagdaW i dwóch alpinistów. Doszliśmy do obozowiska pieszo z bagażami w rękach. Samochód został sam w lesie i dopiero następnego dnia Witek nas wyciągnął.
Larson Dar Wilka Last edited by Gipson; 26-09-2011 at 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Spiderwolf
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() na zaprawke po pracy skosiłem działeczkę i jest lepiej ![]() ![]() Przeżycia i atmosfera - Bezcenne - Okolica przepiekna To ja pisałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|