![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Znów muszę napisać: "byłam, widziałam, ale nie przeżywałam" ![]() .... to zobaczymy za rok. Naprawdę warto pojechać, niesamowite widoki, trasy turystyczne bardzo widokowe. Uważam, że ta impreza warta jest większego rozgłosu i chętnie sama w tym pomogę w następnym roku - zatem Madzia, dawaj znać wcześniej. Bardzo żałujemy, że nie mogliśmy zostać (planowaliśmy to jakby Unkowata nie ciekała), no ale sucz w domu sama została. Teraz wszyscy bawią się przy ognisku, jedzą Larsikowy torcik itd. P.S. Bardzo przepraszam, że niektórych nie poznawałam ![]() Daję fotki w oryginalnym rozmiarze, może się ktoś rozpozna od d....... strony ![]() ![]() praktycznie z dołu widać było "mrówki" tylko dzięki staremu sprzętowi mogliśmy zobaczyć troszkę ![]() Marcinku przepraszam, że Cię zagadałam - dopiero w aucie zdałam sobie sprawę, że chyba macie z Larsikem najgorszy czas ![]() https://picasaweb.google.com/graba.c...eat=directlink |
|
![]() |
![]() |
|
|