Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2011, 00:32   #1
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Já bych to nechala na nich a zasahovala jen v případě, že by to vypadalo na vážnou rvačku. To si ale nemyslím, když přijde do smečky štěně. Bude vyrůstat postupně a hierarchie se tím pádem bude rovnat taky postupně. Leccos se naučí od sebe navzájem.
Old 09-09-2011, 01:43   #2
GabrielaVesela
Junior Member

GabrielaVesela's Avatar

dekuji..:-) ja si myslim ze to zvladnem, jen me trochu vystrasili nemecti ceveckari, tak se radsi zeptam vice lidi :-) muj prvni vlastni pes byl sice perfektni pes a ne fena, ale pak uz nasledovali jen holky...sice je pes vlk krasnej, silnej, vysokej zastupce rasy, jenze okolo je dost fen a kdyz se postupne hara cela vesnice, proste do toho se mi moc nechce, plus ze jako zacatecnik to snad bude mozna s fenkou trosinecku lehci...i kdyz chapu i prispevky o potvurkach feneckach, ja jsem z nasi rodiny po klidnych rodicich taky jedinej cvok :-), takze verim, ze mi klidni rodice u psa nezaruci klidneho potomka a co tak ctu, byla by to u cecevek asi nemoc, narodit se uplny klidas bez problemu...:-) diky za vase prispevky :-)
GabrielaVesela jest offline   Reply With Quote
Old 09-09-2011, 06:35   #3
Hanka
Senior Member

Hanka's Avatar

Send a message via ICQ to Hanka Send a message via Skype™ to Hanka

Já bych tedy proti návštěvám budoucího majitele nebyla, dokonce ani proti tomu, aby si štěně, půjčil ven, ale pouze na louku za dům. Ale určitě bych ho nepůjčila do města, mezi lidi a psy a potom zpět mezi všechna štěňata. To je příliš velké riziko, že by mi štěně nechtěně přineslo nějakou nemoc. Mně se vždy uleví, až když jsou štěňata v pohodě a zdravá 14 dní po druhém přeočkování .....
Hanka jest offline   Reply With Quote
Old 09-09-2011, 08:29   #4
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hanka View Post
Já bych tedy proti návštěvám budoucího majitele nebyla, dokonce ani proti tomu, aby si štěně, půjčil ven, ale pouze na louku za dům. Ale určitě bych ho nepůjčila do města, mezi lidi a psy a potom zpět mezi všechna štěňata. To je příliš velké riziko, že by mi štěně nechtěně přineslo nějakou nemoc. Mně se vždy uleví, až když jsou štěňata v pohodě a zdravá 14 dní po druhém přeočkování .....
Souhlasím. Ke mě choděj návštěvy budoucích majitelů i nemajitelů, co se mimča kouknou na svět. Tahám do bytu i pošťačky :-). Ale bez dozoru , někam dál, bych ho nepůjčila. Kromě nákazy se mu může i něco stát, co budoucí majitel třeba nepostřehne... a mě se rozmazlený už roděj :-)

http://www.arqeva.cz
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules