|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Jutro idzie karma dla Szarika!!! Faktycznie MASAKRA!!! Ludzie to gorzej niż zwierzęta
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Tak, na pewno będę śledziła jego losy, choć sama mam teraz dwa szczeniory na tymczasie (straaaszne brzydactwa
). Wątek moich tymczasów http://www.dogomania.pl/threads/2110...7#post17322817
Last edited by Macia; 25-07-2011 at 21:35. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Dzięki Macia,
po akcji podpalonego Kuby zostały mi bardzo nędzne resztki ufności w uczciwość takich akcji;/ A szczeniory akurat piękne i trzymamy kciuki za ich szybkie DS |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Karma zamówiona i jutro lub pojutrze powinna być w Lublinie
Czekam na info o stanie Szarika.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Gaga prawdę mówiąc po akcji Kuby również zwątpiłam. Szybko przestałam zaglądać na jego wątek, bo to co się działo...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Jeśli chodzi o LSOZ to jest to jedna z niewielu fundacji, która naprawdę realizuje swoje cele statutowe i zawsze można na nich liczyć w potrzebie, mimo tego, że ciągle borykają się z brakiem rąk do pracy i brakiem funduszy.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
![]() |