Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Parodos

Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti....

Thread Tools Display Modes
Old 14-06-2011, 18:00   #39
auuuu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Vaiva View Post
Man nustojo wolfdogas siųst pranešimus apie tai, kad kažkas kažką rašo, tai nemačiau, kad kas domisi
Va čia dar kelios fotkės: http://kvepia-pelynais.blogspot.com/...6/klubine.html

Šiaip viskas šaunu, tik mano nepakantumas karščiui daro savo - labai tikiuosi, kad kitais metais tokį tūsą apturėsim ankstyvą pavasarį ar vėlyvą rudenį, nors man ir žiema labai tiktų (Bruknei irgi ). Klubinė praėjo ramiai ir be įtampų, bonitacijos kiek ten pirmą dieną tebuvo - irgi jaukiai šeimyniškai, smagu buvo pamatyt senus veidus ir susipažint su naujais, gaila, kad va net ir vilniečiams nepavyksta susitikimų didesnių susiorganizuot - vis po du, po tris maximum...Darbas grupėse...
O paskui... paskui kas šiaip posėdžiavo, kas dviračiais važiavo, šiaip apkalbėjom, kad kitiems metams/kitam kartui reiktų pasigalvot kažkokių atrakcijų per tą laisvą laiką, laukiant bėgimo ar tiems, kurie nebėga, nes truputį prailgo tas laikas gal. Bet čia jau smulkmenos.
Mes grįžom tą patį vakarą (naktį, jei tiksliau), kas išvis labai patogu

Žodžiu, rimtai matyt reikia būt ir dalyvaut, nes papasakot va taip tai nelabai ir yra ką
nu va, nors šis tas....
a kokios įtampos per parodą gali būt ar būna, jei jau ši praėjo be įtampų..?..tarp šeimininkų ar tarp šunų..?..įtampos trikampis: šeiminkas - šuo - teisėjas..?..
o dėl tų atrakcijų....tai galima visada alias įsimesti.... nors, kita vertus, manau turint šunis šalia, užtenka smėlio dėžės - tūsas garantuotas....pakasi ką nors ir po to visi einat "lobio" ieškoti....
tose nuotraukose ketvirtoje nuo viršaus gali pagalvoti, jog bruknėj prasimušė hokaidinio vilko genai....
auuuu jest offline   Reply With Quote

Posting Rules