Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 18-10-2005, 11:44   #11
AleksandraAlicja
Junior Member

AleksandraAlicja's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to AleksandraAlicja

To i ja się przywitam. Parę osób stąd znam- choćby z listy barfowej, dogobservera lub klikerowej. W wilczakach jestem zakochana już naprawdę długo i w planach mam hodowlę (czysto hobbystyczną) psów (ale to za dłuugi okres czasu). Na razie poznaję moje ulubione rasy "na papierze", na żywo może mi się uda podczas jakiś planowanych spotkań Forum czytam już od pewnego czasu, artykuły wkułam niemalże na pamięć, a do praktycznego przewodzenia wilczakowi wprawiam się na moich kundliszczach Bardzo interesuję się psią (ale nie tylko psią, bo też końską, kocią, krowią i świńską ) psychologią i metodami szkoleń, trochę też fizjologią i patologią z racji zawodu Z psich ras przede wszystkim uwielbiam cztery: wilczaki, rottki (miłość jeszcze z dzieciństwa), malinoisy i... borzoje Na dalszych miejscach są goldki, pinczery miniaturki i corgi pembroke. Oraz Dolnośląskie Psy na Kaczki, Perro di Presa di Wroclawo i Cygany (nie)pospolite Coby tu jeszcze napisać? Hmm, swoją przyszłość wiążę całkowicie i bezgranicznie ze zwierzętami, co trochę przeraża mojego męża (mnie samą też! Obawiam się, że większość mężczyzn ma małą tolerancję ilośći zwierząt i że skończę niczym Wioletta Willas, a mąż porzuci mnie dlajakiejś innej baby, która ze zwierzętami ma wspólne tylko futro!). To może na tym skończę. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!!!
Ola i Potwory
AleksandraAlicja jest offline   Reply With Quote

Posting Rules