![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dokładnie. Właśnie miałam to napisać (sorry miałam Dni Otwarte w schronisku). Od kilku dni podejrzewałyśmy, że to jakaś ściema. Wczoraj była jeszcze poszukać psa jedna z dziewczyn i nic. Po prostu chory wymysł znudzonej i jak dla mnie chorej nastolatki. Dziękuje za chęć pomocy i przykro mi, że tak wyszło, dla mnie to nadal szok, że ktoś ma aż tak chorą wyobraźnię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Niestety coraz częściej trzeba powstrzymywać natychmiastowy odruch serca i dokładnie sprawdzać. ja dostałam kosztowną lekcje przy akcji podpalonego Kuby
![]() ![]() Smutne, że na krzywdzie zwierząt ludzie kręcą własne interesy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
W tej sytuacji chodziło raczej o bycie "fajnym". Dziecko się nudziło i myślała, że tak się wybije (uratowała psa i znalazła mu dom). Nauczone wcześniejszym doświadczeniem na pewno nigdy nie będziemy nikomu niepewnemu przesyłać pieniędzy, ani zbierać jeśli nic nie jest pewne. Dlatego też w tym przypadku najpierw postanowiłyśmy sprawdzić wszystko. Szkoda tylko, że na takich akcjach najwięcej tracą psy, bo ludzie boją się pomagać, by nie zostać oszukanym. Sytuację i historię Kuby znam, teraz nawet nie czytam jego wątku, by się nie denerwować. Dla mnie to jest straszne. Oczywiście w przyrodzie nie może być pustki więc już niedługo, w ramach dość gwałtownej i szybkiej akcji ma do nas przyjechać z Katowic pies - Husky
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
nawet autokreacja w necie jest ubijaniem własnego interesu
![]() ![]() Sama zresztą widzisz, że musisz sprawdzać czy pomoc jest rzeczywiście dla jakiegoś bidulka, czy masz do czynienia z mega-ściemą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że wszystko trzeba sprawdzać i to właśnie zrobiłyśmy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ale jakie historie wyszukane zmyśla... najbardziej spodobała mi się ta, że odda za 200zł rodowodowego owczarka belgijskiego i jeszcze go pokryje, żeby się zakup szybko zwrócił
![]() szkoda słów... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|