Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Thread Tools Display Modes
Old 26-04-2011, 12:19   #25
Lupusek
Junior Member

Lupusek's Avatar

Send a message via Skype™ to Lupusek

W czasie naszej majówki odbędzie się pierwsza edycja Pucharu Kuj.-Pom. w Dogtrekkingu w Sępólnie Krajeńskim, w dniu 30 kwietnia (sobota). Rzucam temat w tym wątku, bo to niecałe 2 godziny drogi od naszej bazy noclegowej, więc może wśród wilczakowców znajda się chętni na kilkugodzinny spacer w Krajnie. Udział w tej edycji jest bezpłatny, a nagrody zapewne liczne :-)
Link do strony organizatora: http://www.dogtrekking.org.pl/
i FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=208033979224307
Przyznam szczerze, że kusi mnie ta impreza, szczególnie ze względu na walory przyrodnicze, ale też z uwagi na możliwość sprawdzenia swojej kondycji i umiejętności orientacji w terenie. Kontaktowałam się z organizatorem, który mnie zapewnił, że pod względem organizacyjnym, wszystko będzie zabezpieczone jak należy.
W ubiegłym roku, w Janowie pod Bydgoszczą, naszej drużynie (Cayo i ja) udało się zająć pierwsze miejsce w kategorii kobiet na 25km oraz trzecie w kat. drużynowej - reprezentowałyśmy drużynę Wolfdoga (niestety nie miałyśmy wówczas wsparcia innych wilczaków). W tym roku możemy pójść/pobiec większą ekipą i tym samym pokusić się o podium w kategorii drużynowej :-)

Last edited by Lupusek; 26-04-2011 at 12:22. Reason: uzupełnienie informacji
Lupusek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules