|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
Ale Evan ma 3,5 roku, a Karcharoth nie żyje...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
wiem, ze nie zyje
ciekawosc zre mnie taka, ze zaraz do tego Krakowa pojade i beda chodzic od drzwi do drzwi i pytac |
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Aaaaa... to nie wiedziałam, że o takie stwierdzenie chodzi
Wyobrażam sobie jaka jesteś ciekawa :P |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Licho nie śpi...
|
Pracowite nasze A-dąbki owszem, nawet bardzo na stare lata... słodkie trochę mniej ale Aiko to suczka a psy to Amstel (mieszka chyba gdzieś w okolicach Wrocławia) i Anomad (mieszka w Holandii)...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Galicyjski Wilk
|
Przypuszczam kto to jest, ale on jest chyba bez papierów...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
Swego czasu na Juvenii uczył się obrony Amon (być może nadal tam trenuje?), syn Amberka i świetnie mu szło!
Cargo (Argo) szkolił się w K-9. Karcharoth nie żyje, ale nigdzie się nie szkolił. Evanek ma się świetnie; przedwczoraj szaleli z Lorką w ogródku. Z tego co wiem, Evan nie uczęszczał do żadnej szkoły, szkolił go jego pan. NB to przemiłe psisko, cały Maxio! ![]() Jeśli chodzi o psią szkołę na Juvenii, Lorka uczęszczała tam przez miesiąc do psiego przedszkola, ale potem poszukaliśmy szkoły, której atmosfera, metody i podejście do szkolenia bardziej nam odpowiadały. Last edited by Rona; 12-04-2011 at 07:45. Reason: literowki |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Dzieki!!!
W takim razie chodzi mi o Amona |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
W Krakowie w ogóle mamy bardzo fajne wilczaki
Tutaj są fotki z zeszłorocznego spotkania na którym dziewięć psiaków błyskawicznie zbudowało stado: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/1365/ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Kiedy i gdzie można spotkać krakowskie wilczaki? chętnie ja i mój piesek byśmy się zapoznali
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Plessowy wilczak
|
Z tego co mi wiadomo Lorka codziennie śmiga po Błoniach
|