![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Miałem małe urwanie głowy ze szczeniakami więc z opóźnieniem
![]() Do Katowic A4 mam około godzinki drogi więc myślę że okolice Chorzowa odwiedzimy jak się ciut bardziej ekhm zorganizujemy kiedyś :P To samo tyczy się Jelonki ![]() ![]() ![]() Ogrodnik z niego pierwsza klasa - mi się zmiany podobają (siostra niestety ma inne zdanie na ten temat :P ale nic to mały zadowolony =] ) Na spotkanie z cioteczką zacieramy już łapy i zęby i nie możemy się doczekać, zwłaszcza że tęsknimy do czterołapków, a niestety w okolicy nie ma żadnego kandydata na zabawy i spędzanie czasu. Znaczy ilościowo są ale jakościowo.... Odliczamy dni czekając na gotowość cioteczki ![]() Meble mają zachowany optymalny kształt dostosowany do pyska wilczka, niestety ten nie chce skorzystać z tych pięknych nóżek ![]() ![]() Mały czuje się już lepiej, już powoli wychodzi spod sof szaf i innych nor o których istnieniu nie wiedziałem lub ino podejrzewałem że mogą istnieć. Rośnie w oczach, walczymy z wszędobylskimi siuśkami - które oczywiście zostawia na złość za przyuczanie do przebywania samemu w domu. Bo tak to doskonale wie jak pokazać że "JUŻ NIE ŚPIE!!!! DWÓR SZYBKO NA DWÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRR!!!!!!" ![]() W dniu dzisiejszym zakończył się status quo między Lunkiem a Miśką. Jeszcze z pewną nutką niepewności, ale sporadyczne przyszczypywania nóżki jak mała na chuśtawce siedzi oraz obserwacje uważne z drugiej strony, świadczą że przekonują się do siebie, teraz zacznie się zabawa by odpowiednio każde z nich umieścić na odpowiedniej pozycji w hierarchi naszego stada, póki co idzie całkiem nieźle - zwłaszcza że mała nie da sobą pomiatać - cho tylko 4 miesiace już przepięknie (dźwiękami papugi obdzieranej z piór) dajewyraz swemu niezadowoleniu ograniczonej uwagi jaką się jej poświęca - ahh ta kobieca zazdrość od najmłodszych chwil ![]() Pozdrawiam sam bo ten mały już dawno śpi i obiecuje w imieniu wspólnym niebawem świeże fotki dostarczyć szanownemu gremium =] Z powodu braku wolnej ręki zdjęć chwilowo nie było ale może coś przez weekend się uda zdziałać ![]() |
![]() |
![]() |
|
|