Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2011, 03:48   #14
Wilu
Junior Member

Wilu's Avatar

Miałem małe urwanie głowy ze szczeniakami więc z opóźnieniem
Do Katowic A4 mam około godzinki drogi więc myślę że okolice Chorzowa odwiedzimy jak się ciut bardziej ekhm zorganizujemy kiedyś :P

To samo tyczy się Jelonki Szklarska Poręba min raz w roku jest na tapecie a Jelonka jak Jelonka zawsze ciut bliżej ( nie mówiąc że bliska sercu )

Ogrodnik z niego pierwsza klasa - mi się zmiany podobają (siostra niestety ma inne zdanie na ten temat :P ale nic to mały zadowolony =] )

Na spotkanie z cioteczką zacieramy już łapy i zęby i nie możemy się doczekać, zwłaszcza że tęsknimy do czterołapków, a niestety w okolicy nie ma żadnego kandydata na zabawy i spędzanie czasu. Znaczy ilościowo są ale jakościowo.... Odliczamy dni czekając na gotowość cioteczki

Meble mają zachowany optymalny kształt dostosowany do pyska wilczka, niestety ten nie chce skorzystać z tych pięknych nóżek ale każdy dzień przynosi kolejną szanse na zmianę repertuaru żywieniowo - deserowego

Mały czuje się już lepiej, już powoli wychodzi spod sof szaf i innych nor o których istnieniu nie wiedziałem lub ino podejrzewałem że mogą istnieć.
Rośnie w oczach, walczymy z wszędobylskimi siuśkami - które oczywiście zostawia na złość za przyuczanie do przebywania samemu w domu. Bo tak to doskonale wie jak pokazać że "JUŻ NIE ŚPIE!!!! DWÓR SZYBKO NA DWÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRR!!!!!!"
W dniu dzisiejszym zakończył się status quo między Lunkiem a Miśką. Jeszcze z pewną nutką niepewności, ale sporadyczne przyszczypywania nóżki jak mała na chuśtawce siedzi oraz obserwacje uważne z drugiej strony, świadczą że przekonują się do siebie, teraz zacznie się zabawa by odpowiednio każde z nich umieścić na odpowiedniej pozycji w hierarchi naszego stada, póki co idzie całkiem nieźle - zwłaszcza że mała nie da sobą pomiatać - cho tylko 4 miesiace już przepięknie (dźwiękami papugi obdzieranej z piór) dajewyraz swemu niezadowoleniu ograniczonej uwagi jaką się jej poświęca - ahh ta kobieca zazdrość od najmłodszych chwil

Pozdrawiam sam bo ten mały już dawno śpi i obiecuje w imieniu wspólnym niebawem świeże fotki dostarczyć szanownemu gremium =]

Z powodu braku wolnej ręki zdjęć chwilowo nie było ale może coś przez weekend się uda zdziałać
Wilu jest offline   Reply With Quote

Posting Rules