|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Používáme, v noci chce být na zahradě než ji manžel zavře a většinou si tam vyhrabe nějakou kost, leží a dlabe, když ji chci zavolat (abych si ověřila jestli tam ještě je, zvěř se nám pase za plotem) tak se postaví a čučí na mne, to je sice hezké ale já ji nevidím....... tak na ni nemusím volat a jen kouknu z okna.
Jestli chcete, můžu udělat noční foto, máme taky červený :-) Mne by zajímalo jestli máte nějaké značení na obojku, v létě nám utekla a veterinář nám volal podle plíšku na obojku s číslem vakcíny vztekliny, že ji našli chataři, jestli nám utekla, tak jsme si nechali na každý obojek udělat plíšek s naši adresou a telef. číslem, tak doufám že to neztratí. Máte nějaké jiné rady a nápady jak označkovat naše chlupáče?? Díky |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
A jinak na obojku mám známku z obce a druhou se jménem a mojí adresou a telefonem |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rakša
|
Díky za odpovědi!
Fotka za tmy by mne určitě zajímala. Reflexní obojek už jsem si objednala, ono se to hodí i na člověka, to si vždycky znova uvědomím, když řídím a někoho nesvítícího potkám... takové lidi fakt někdy z auta vidím až na poslední chvíli a přitom odrazka by byla vidět na sto metrů. To samé bych čekala i u psa. Terko nepamatuješ si náhodou název toho tvého svítícího obojku? Zhasínací Arwen mě pobavila |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Standartně máme na krku:
http://www.spokojenypes.cz/obojky-ez...-wide?id=32229 růžový maskáč A k tomu ji jen ven dávám ten blikací/svítící: http://www.krmivo-24.cz/obojek-blika...iskem-30-41-cm |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Přidávám foto ležícího a spícího vlčiska na sedačce
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rakša
|
Děkuju za vyfocení, září to pěkně!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Používám od barona svítící v kombinaci s reflexním. Vydržel asi 3/4 roku. Blikal do posledka, pak popraskaly dráty-ale vůbec jsem s ním nezacházela hezky a pes se v něm rval s kámoškou každý večer (takže zuby) a minimálně 1 týdně se s ním koupala. Pořídim si ho znova.
|
|
|
|
![]() |
|
|