|
|
|
|||||||
| Adopcija Šunys ieškantys naujų namų: ne tik kilmingi CSV, tačiau ir į juos panašus "vilkotipiški" šunys iš globos namų.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Gaila kad mane uzpuole baisus gripas, tai negaliu nueit pasiziuret, nes ten visai netoli gyvenu. Kiek zinau, gabijos g. gyvena toks senas cekas, arba bent jau i ji labai panasus, bet visada vaiksto su seimininku,be pavadzio, taciau nesitraukia nei per metra. Tai matyt ne tas. Gal greitu metu pasveiksiu, tai reik eit paziuret...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
o tas senas tai cia koks? seniausi yra apie 5 metus gyvenantys VLN.
nu mastom, kad cia nelabai cekas ir bus ko gero tik kad panasus ale dekui jei aki kas uzmestu vis idomu |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Man tai keisčiausia, kad žmonės auginantys čeką galvoja, jog šalia jų gyvena sau senas čekas, ir net neįdomu pakalbint iš kur jis, ar tikrai čekas
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
ne visi zmones i akis lenda pvz. kaip as
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Bet žinoti kaip atrodo čekas tai gal reikia, arba kiek jų gyvena tavo gatvėje
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
vike, gal tu nepostringauk- as tau duociau kai kuriu ceku pamatyt irgi manau susimautum ir net labai
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Ai, Daiva, nereikia čia kraštutinumų. Vistiek liksiu prie nuomonės, kad čekus turėtų augint žmonės, kuriems nors kiek veislė yra įdomi, ir nekalbu aš apie kažkokius studijavimus protėvių, nu bet žinai, nepažinti dažnai gatvėje matomo šuns, ir nežinoti kad senų čekų Vilniuje paprasčiausia nėra, tai tikrai keista.
|
|
|
|
![]() |
|
|