![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Ja kupowałam tam szelki, ale co się namęczyłam to moje. Ostatecznie musiałam kupić u pośrednika. Swoją drogą do tej pory nie doczekałam się na zamawiany pas dyspresyjny, a zamówienie składałam z dwa miesiące temu (Szelki też przyszły dużo dużo później). Nasza znajoma też nie dała rady dogadać się z tym Panem, a chciała złożyć spore zamówienie. Natomiast chłopcy z Poznania- rodzimego miasta sklepu byli zadowoleni. Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło- od moich informatorów wiem, że najdalej w połowie lutego rusza nowy sklep z sprzętem K9 i nie będzie problemów z dostawami, a nawet mają być przewidziane zniżki dla wilczaków ![]()
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 12-01-2011 at 12:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Ponieważ dzwonił do mnie Pan z p1es.pl grożąc mi konsekwencjami prawnymi prostuję: NIE WIEM na czym polegała istota nie dogadania się wyżej wymienionego sklepu z naszą znajomą. I nie jest to moje osobiste doświadczenie.
![]() |
![]() |
#3 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() A tak BTW, do czego służą takie szelki? tzn do zaprzęgu chyba nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jakbym miała takie to bym używała do tropienia. Fajna w nich jest też możliwość dokupienia sakw, chociaż na razie nie wyobrażam sobie by mój Liszkam mógł spokojnie chodzić w takim plecaczku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Mam to szczęście, że mieszkam na trasie i Pan z p1es okazał się bardzo wporządku i zaraz na drugi dzień od telefonu miałem szeleczki 40 metrów od domu. Więc jak dla mnie wszystko bardzo wporzadku i mogę polecić. Wiem, że były problemy z funkcjonowaniem strony i maile zwyczajnie nie dochodziły do w/w Pana dlatego część zamówień napotkała pewne utrudnienia, ale telefonicznie dało się wszystko dogadać. Podobno całość już naprawiona i działa więc problemów nie powinno już być. Ja jestem super zadowolony z szelek i używamy ich codziennie. Dla Ardala i dla nas rewolucja i wielkie zmiany na plus ![]() Domawiam jeszcze latarki i być może sakwy i wojujemy świat ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Kamoszka, nie to
![]() ![]() Ale jak czytam, że ktoś, kto to czyta "z partyzanta", zamiast się zalogować, przedstawić i sprostować, woli dzwonić i straszyć to dla mnie wystawia sobie negatywne świadectwo.Metoda na dzwonienie i straszenie to nie jest metoda na zdobycie klientów - jak dla mnie ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 13-01-2011 at 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() W zupełności się z Tobą i Magdą zgadzam!!! No kurde, wiadomo przecież!!! Pozdrowionka!!!
![]() |
![]() |
#9 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ja już się wole nie odzywać, bo jeszcze znajdę zdechłą rybę albo łeb konia w łóżku i wtedy dopiero się zmartwię
![]()
![]() |
#10 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() To tak na zachętę kilka zdjęć Ardala w szeleczkach z ostatniego spaceru ![]() ![]() ![]() Ja szczerzę mogę polecić właśnie K9, bo są rewelacyjne!!! Ardal je polubił od samego początku, choć nigdy z szelkami nie miał do czynienia. Dziękujemy tym samym Magdzie od Astarte, bo to Ona nas na szelki nakręciła i wyjaśniła co i jak i z czym i kiedy. DZIĘKI!!! Pewnie szczegóły o nowym sklepie pojawią się za czas jakiś, a ja już nie mogę się doczekać!!! ![]() A teraz lecimy na spacer... wieczorem napisy świecą!!! ![]() ![]() Pozdrowienia dla Pań sklepowych hehe ![]()
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 02-02-2011 at 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Jako pani sklepowa informuję, ze obecnie sprzęt przechodzi fazę testów na wilczakach:
![]() ![]() ![]() ![]() Sklep sie buduje, więc jakby ktoś coś to zapraszam na priva ![]()
![]() |
|
|