|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Pozdrawiam! Jakub Ziemowit |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
czekamy na maluchy i się nie mozemy doczekać!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
gratulacje Anna! :-)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Dziekuje wszystkim
![]() Thanks to all ![]() Powiem tak - poczekamy zobaczymy Na razie mamuska rosnie wszez w potwornym tempie. Oto Pan Wielki Brzuchol: ![]() Pytanie czy to brzucho tak uroslo, bo bedzie wielkie stado maluchow... czy po prostu przyszlej mamie jest za dobrze Tego nie wie na razie nikt Wagi przybylo, ale rozumu ani troche. Myslalam, ze zrobi sie stateczna i dojrzala... HAHAHA! Nadal ma jeden wielki czterolapny odlot Wyglada to tak mniej wiecej: ![]() ![]() ![]() P.S. Ja tez widze na USG diabla, ale tez czaszke i pluskwe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kawał ch*ja
|
tego nie chcialem pisac, bo myslalem, ze ja mam naprawde "burdel na strychu", ale jednak tam naprawde cos jest hehe
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
W końcu są z Gorthanu - to co by miało się ukazywać? Stokrotki?
|
|
|
#7 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
A oto, Prosze Panstwa, BRZUUUCHOOO
![]() Aktualnie podgrzewane kaloryferowo, badz lozkowo, wciaz sie rozrasta |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kawał ch*ja
|
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
ha! to u nas równie gigantycznie
|
![]() |