|
|
|
|||||||
| Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
ir Brukne
|
Kadangi pažadėjau wolfin, kuri pažadėjo pasinaudoti orkaite pas mamą...
Natalijos nenustebinsiu jau, bet kitoms manau patiks. Čačainiai yra lengvutėliai, kepant fantastiškai kvepia visi namai ir - kas puikiausia - jie yra skirti žmonėms, ne šunims Čačainiams reikės: 150g sviesto 150g cukraus 1 kiaušinis 1 šaukštelis vanilės esencijos žiupsnio druskos 150g kokoso drožlių 200g miltų 30g maltų migdolų Sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį išsukti iki baltumo, sudėti kokosus, migdolus ir miltus. Išmaišyti, tešlą drėbti ant folijos arba maistinės plėvelės ir formuoti tokias "dešras" (iš to kiekio galima kokias dvi padaryt). Tada jas dedam į kamerą pusvalandžiui (arba iki kol ateis svečių Skanaus. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
coool- eisim daryt, as pagrauztukus megstu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ir Brukne
|
Ai, beje, nesigyriau. Buvau vakar seminare apie šunų terapiją. Latviai buvo atvažiavę, pasakojo apie tai, kaip šunų pagalba gydomi vaikai, turintys fizinių ir protinių negalių. Labai įdomu, labai "kabina"... Wolfin, gal tu daugiau žinai? Lenkai gi labai tame reikale pažengę, o tu pabendrauji su jais.... Papasakok
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
Last edited by wolfin; 29-11-2010 at 23:08. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
Beje, čia dar mielas bajeris. Tikiuos nebus užskaityta kaip reklama ir negausiu bano |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
geeeras o del testo - be jo net nepradesi visos tos veiklos, jis nusprendzia ar suo bus pradedamas tam ruosti ar ne. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
žiūrint tą video man iškilo vienas klausimas: kas ką išmokė vogti maistą..?..
vaiva, manau bruknė pagaliau apsidžiaugė, kad šeimininkė nusileido iki jos lygio... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
nu ten valdo sinsila
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
http://www.facebook.com/as.pries.med...7¬if_t=like
ir padaryk zmogau gera darba - pasirodo as F1 kartos misrunus gaminu ir ... vilko genofonda zudau |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
Na o ko tikėjotės? Taigi prieš einant į tokius mitingus, reiktų pasiskaityti apie tai, kuo užsiima organizatoriai. O organizatoriai į savo veiklas įsirašę ir kovą prieš hibridus (šunų-vilkų, kiaulių-šernų), tad vedantis į protesto akciją vilkšunį galima tikėtis neigiamos reakcijos Mes gi, kaip ten Daiva sakei, akcentuojam, kad tai tam tikrų ypatumų turinti TARNYBINĖ veislė, o ne kad VILKAS Beje, su šventėmis visus. Gražių ateinančių metų! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
Norime parodyti koki pakabuka sukure man (ir ne tik man) Alina Vengalyte is Kretingos
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ir Brukne
|
Pasirodžiau Žuvėdrai, tai sakau gal ir kitiems pravers tokiu oru... Žodžiu, kai taip slidu, neinu iš namų be šito gėrio: http://www.yaktrax.com/walker Ir kitiems drąsiai rekomenduoju. Labai padeda nuo slydimo, praktiškai gali ledu vaikštinėt ir nieko.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
tas daiktas yra labai gerai....galima rasti "armijai ir civiliams"..tik kad man ant jųjų pikta, tačiau kur kitur galima gauti - nelabai žinau....gal "montis magijoj" kokioj....
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|