|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  11-11-2010, 19:36 | #1 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

http://a.imageshack.us/img217/4592/kapiel.jpg Jak można było wykąpąć wilczka w CZYSTEJ  wodzie?! Przecież świeżo kąpał się w aromatycznym bagienku?! Ale najgorsze już za nami. Nie mogę się teraz doczekać wyjazdu. Oczywiście potwierdzenia nie mam, więc na pierwszą wystawę na którą mam wszystkie papierki w porządku przyjdzie mi jeszcze poczekać   | 
|   |   | 
|  11-11-2010, 22:35 | #2 | 
| Licho nie śpi... |   

Dobre... mina mówi sama za siebie, pamiętam jak kiedyś w drodze na wystawę skrobałam szczotką z Licha zaklejki bo ja miło spędzałam czas w stajni przy ognisku a on poszedł spać... na pryzmę (a dokładniej się w niej zakopał bo było ciepło), rano nie było czasu na kąpiel...   My papierki dostaliśmy, ale numerek muszę odebrać na miejscu. Po takiej przerwie to aż się stresuję   | 
|   |   | 
|  11-11-2010, 22:46 | #3 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

A ja pamiętam jak wpadłam z Lalką na wystawę do Krakowa prosto ze spotkania galicyjskiego. Wszyscy wykąpani, wytrymowani, wypudrowani, wyelegantowani robiący ostatnie poprawki, a ja błoto z psa zeskrobywałam paznokciami    | 
|   |   | 
|  12-11-2010, 00:59 | #4 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

Papierki mam, ale i obawy też. Bidonowi ostatnio tylko panienki w głowie... no i to jego pierwsza w życiu wystawa halowa. No i okazało się że jadę z Adą, będzie mi pomagac wystawiać (ma 1, 5 roku ) będzie wesoło.
		 | 
|   |   | 
|  12-11-2010, 17:25 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2010 Location: podkarpacie 
				 |   

A to będziemy mieć konkurencję dla młodej prezenterki-zabieramy 3,5 letnią córę, bo już ni jak nie da się jej okłamać, żeby nie jechała.
		 | 
|   |   | 
|  13-11-2010, 15:38 | #6 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

No i po Kielcach......  Ja niestety wystawę zaliczyłam 20 km wczesniej. "Szalona" zakonnica nei zdołała zatrzymac swojego pojazdu 4 samochody za nami, i samochody jak domino, jeden w drugi....w nas uderzyła przesympatyczna Czeszka która też jechała na wystawę z psami....i tak niestety nie dojechalismy. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Ada tylko płakała okropnie bo się przestraszyła, bo przez sile uderzenia Bidon wylądował na niej...eh....
		 | 
|   |   | 
|  13-11-2010, 15:54 | #7 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Rany Boskie, Madzia! Całe szczęście, że nic Wam się nie stało!

__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |