|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  04-11-2010, 00:34 | #1 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |  CACIB Kielce 13.11.10 

sędziuje Jerzy Olszewski; zaczynamy o 10.00 jest już staweczka: pies, baby - CELEB JANTAROWA WATAHA pies, modzieży WÓDZ CWANY WILK ACRITER Wilcza Saga pies, pośrednia DHUN Wilk z Polskiego Dworu Crying Wolf GISOTSU pies, otwarta BALOUN Galicyjski Wilk pies, championów CZAMBOR z Vlciho dubu DECLAN Wilk z Polskiego Dworu CVAKO OD STARKEJ suka, młodzieży CALL ME SEXY Srdcervac suka, pośrednia BEA Jantarowa Wataha DERVLA Wilk z polskiego Dworu suka, otwarta BALTA JANTAROWA WATAHA LAHATIEL Girios Dvasia TASJA Eden severu suka, championów BETI WILK Z POLSKIEGO DWORU BELIT Wilk z Polskiego Dworu Last edited by jefta; 04-11-2010 at 00:40. | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 01:12 | #2 | 
| K-Lee Family |   

DECLAN w Championach??   Wiem, że ma Młodzieżowy Championat Polski i Węgier, ale sądziłam, że na dorosły jeszcze za wcześnie   | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 09:10 | #3 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

z tego co kojarzę to ma też dorosły Węgierski.
		 | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 10:28 | #4 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

Stawka dość duża, ale to chyba już standard w Polsce   Ja cały czas obmyślam plan jak dojadę na wystawę, bo samochód nadal mam zepsuty!   | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:21 | #5 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

Ja po zeszłorocznych Kielcach- ichniejszej wystawie stanowczo mówię NIE. Może jeśli relacje z tegorocznej będą dobre to wybierzemy się w przyszłym roku....

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:24 | #6 | |
				 |   Quote: 
  Zwłaszcza że numerek musze odebrać na miejscu. | |
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:28 | #7 | |
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   Quote: 
 Efektem był wszechogarniający, duszący, biały pył; pokrywający nasze ubrania i futra wilczaków grubą warstwą. Może przez rok udało im się skończyć. Z tego co pamiętam długo czekaliśmy na rozpoczęcie oceniania, bo pani sędzia przyszła na ring sporo po czasie. Ale to niekoniecznie sprawa organizacji. | |
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:31 | #8 | 
				 |   

Mam nadzieję że naprawili, ja np bylam raz w Katowicach w Spodku i od tego czasu tam się nie zgłaszam.
		 | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:35 | #9 | 
				 |   

Plus parking z niebotyczną opłatą chyba 40 zł (ale dokładnie nie pamiętam) i brakiem możliwości zaparkowania gdzie indziej, bo prócz hali jest droga i nie ma nic....

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:40 | #10 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

Cóż, ale tam przynajmniej parking był wielki i wygodny; a weź np. Kraków, gdzie opłata też była niebotyczna, a miejsc było na tyle mało, że panowie parkingowi kazali parkować w miejscach porośniętych trawą. Po południu zawitała tam nieoceniona, słynna krakowska Straż Miejska i skasowała wystawców dodatkową opłatą za... parkowanie w niedozwolonym miejscu... najdroższy parking wystawowy świata...
		 | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:42 | #11 | |
				 |   Quote: 
  Ale nie wiem kogo bym tam bardziej udusiła, parkingowych, straż, czy organizatorów... 
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  04-11-2010, 11:54 | #12 | 
				 |    Aż mi słów brakło. | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 13:16 | #13 | |
| K-Lee Family |   Quote: 
  Ale to wyjaśnia dlaczego w klasie championów   | |
|   |   | 
|  04-11-2010, 19:59 | #14 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
  Może się takie info za rok przyda  EDIT: Chyba,że w tym samym czasie będzie znowu Piknik Lotniczy,to wtedy wszystko wszędzie będzie zapchane:/ 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  04-11-2010, 20:03 | #15 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Hej! No ja w tym roku niespodzianki nie zrobię - prawdę pisząc, to zapuściłam się "środkowo"-ringowo w tym roku  Ale kciukam mocno za siostrzyczkę  Udanej wystawki wszystkim życzę   | 
|   |   | 
|  04-11-2010, 23:34 | #16 | 
| Ardal Conall |   

W Poznaniu jest 50zł x 2 dni co daje cene 100 za parking!!! I to chyba rekord jeśli chodzi o Polskę. A pozostawia naprawdę wiele wiele do życzenia. Co do Kielc-też już się tam nie wybierzemy. Raz, że mamy w pamięci brak organizacji, syf, pył i ślisko jak cholera (Ola zaliczyła wywrotkę na pyle i podarła spodnie na kolanach jak i same kolana), dwa że trochę daleko. Chyba się starzejemy...  No ale trzymamy kciuki za znanych i lubianych   
				__________________ Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. | 
|   |   | 
|  05-11-2010, 09:25 | #17 | |
| Licho nie śpi... |   

A to ciekawe co piszecie, my byliśmy chyba 3 lata temu i Kielce pozostawiły bardzo pozytywne wrażenie... tylko parking miał maleńkie trawniczki a moje psiaki potrzebują krzczków na kupę   Miejsca było dużo, ringi były spore a do dookoła wykładzina do biegania. Ciekawe jak będzie w tym roku. Quote: 
   | |
|   |   | 
|  05-11-2010, 10:05 | #18 | |
				 |   Quote: 
  W zamian wystawiono piaskownice z tabliczką toaleta dla psów. A większość psów obchodziło to miejsce z niesmakiem  Pocieszające było to, że nie było kar za łamanie zakazu sikania na trawniczkach   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  05-11-2010, 10:08 | #19 | |
				 |   Quote: 
   Wystaw nie lubię , (ale od czasu do czasu psy przewietrzyć po ringu trzeba.) natomiast pogawędki, kawa, plotki  jak najbardziej   | |
|   |   | 
|  09-11-2010, 16:18 | #20 | 
| Call Me Sexy Srdcervac |   

parking 30 zł, więc troszkę lepiej http://www.targikielce.pl/index.html...&s=info_zwiedz macie jakieś potwiedzenia   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |