|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  08-11-2010, 22:04 | #1 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Jak juz myslicie o Czechach - osobiscie propouje wypad do Detenic. Jest tam browar do zwiedzania i super knajpa. Do knajpy mozna wejsc z psem, nad knajpa jest hotel. (warto skorzystac z hotelu poniewaz piwo w tej knajpie jest nieziemskie, a szkoda by bylo kierowcy...) Zdjecie przykladowe: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/85059/ My tam jezdzilismy przy okazji obozu w Lazne Belohrad. A jak juz Detenice, to w tych rejonach polecam spacer po Prahovskich Skalach i wycieczke do miasteczka Rumcajsa - Jicin. Bylam-widzialam. Super. Praga jest raczej goscinna, tez bylismy   | 
|   |   | 
|  08-11-2010, 22:19 | #2 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Pragę. I powiem szczerze, że jestem zdziwiona tym, że praktycznie każdy hotel który oglądałam chętnie gości psy   Jak już wrócimy to zdamy relację   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  08-11-2010, 23:29 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2010 
				 |   

cóż zagranica nie polska.  Tam pies jest gościem bo zakładają ze właściciel wie co robi kiedy z nim jedzie u nas  pies to srajaco gryzace dziwo ktore powinnio byc przypiete do budy
		 | 
|   |   | 
|  08-11-2010, 23:47 | #4 | |
				 |   Quote: 
  A w Czechach, jak pisałam do jednej z jaskiń na Morawskim Krasie odnośnie zwiedzania z psem dostałam krótką odpowiedź. Cytuję " Hello, dogs to caves no go !!!!"   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  09-11-2010, 00:05 | #5 | 
				 |   

Wiadomo wiadomo   ale generalnie  wchodzenie do sklepu urzędu  czy znalezienie noclegu w polsce   jest owiele gorsze niz za granica   | 
|   |   | 
|  09-11-2010, 19:47 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2010 Location: podkarpacie 
				 |   

A ja polecam Bieszczady. Dokładnie Ustrzyki Dolne - domek na stoku, na dole świetna knajpa z nieziemskimi pierogami, widoki cudne a i pospacerować jest gdzie. Blisko do Soliny, drugich Ustrzyk, Polańczyka itd. Domki(3 pokoje+salon) są wyposażone w kominek, kuchenkę, lodówkę, czajnik, naczynia, wielgachne łoża, łazienkę, kibelek. Nikt nikogo nie sprawdza, nie pyta, nie marudzi. Jeździmy tam, gdy tylko mamy możliwość. Cena doby w domku-ok 240zł za cała chałupkę.
		 | 
|   |   | 
|  10-11-2010, 20:32 | #7 | |
| wilczakowa mamuśka ;) |   Quote: 
  Radośce też się spodobało  My natomiast mieszkaliśmy w barakowozie u sympatycznej pani Krystyny  W hotelu też mieliśmy taką możliwość, ale obawialiśmy się ewentualnych szkód   
				__________________ Munia - Munia z rodu Potworas   | |
|   |   | 
|  10-11-2010, 21:23 | #8 | 
				 |   

Aszczu zsikała się z trzy razy w pokoju ale nikt się nie zorientował   Jakby co polecam : http://www.columbus-rowy.pl/ 
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  16-11-2010, 22:10 | #9 | 
				 |   

w wakacje to wam mogę mieszkanie wynająć w centrum Gdyni ;p na tydzień i o ile nie będzie do remontu po wizycie to moze 10 wilczakow przyjechać
		 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |