Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2010, 22:48   #22
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Quote:
Originally Posted by jerabekj View Post
Dal jsem ji dobře míněnou radu, aby v takový situaci zastavila a počkala, až si pán psa zvládne ... ona se rozčílila, že nechodí běhat aby furt stála kvůli psům a že to je věc pána a ne její.
X krat ani zastavovat netreba. Ked som kedysi este behavala, tak najlepsie fungovalo spomalit a psisko pozdravit. Ludia narobia cavykov kvoli blbostiam, fakt. Jedni si nevedia psa chytit ked okolo behaju ludia, ini by hned kazdeho postrekovali ...

Inak tiez suhlasim s nazorom ze spoluzitie ma byt o rieseni problemov k obojstrannej spokojnosti a nie ze jeden sa vo vsetkom prisposobuje druhemu. Ked ma ma niekto rad tak toho psa musi akceptovat, je mojou sucastou aj ked si ho neberiem vsade. A budenie v noci? Najhorsie bolo ked si Freika zmyslela o tretej rano ze by si zazuzlala, a vytiahla si odniekial plastovu flasku, na mojej pvc podlahe to robilo desny randal. Nastastie ja ked spim tak spim a po par razoch som to uz filtrovala automaticky. Neviem ci mam furt len vzornych psov alebo je tom mojou schopnostou prespat bombardovanie, ale podla mojej skusenosti psiska v noci spia a nanajvys sa presuvaju medzi roznymi miestami na lezanie. Nocna nespavost s potrebou hryzenia sa prejavovala tak v troch mesiacoch, ale velmi rychlo presla ked nebola podporovana.
saschia jest offline   Reply With Quote

Posting Rules