|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
A u nas przy misce kultura, Liszkam (10 miesięcy) czasem coś rozchlapie ale od miski odchodzi z zamkniętym pyskiem i posila się na stojąco. Gorzej jest jak mu się zechce napić wody z akwarium wtedy narozlewa.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 25-10-2010 at 20:58. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Rybką to chyba Sheitan mógłby zakąszać
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Obawiam się, że czasami i owszem
Nie wiem tylko, czy łączy obie czynności ze sobą:P(wybacz Rybka-wyszło przypadkiem, to wszystko wina akwarystycznych upodobań Liszkama) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Kiedyś, jak odkryłam, że pies pije językiem "w drugą stronę" to się nadziwić nie mogłam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
Ale fajne video!
Chciałabym, żeby ktoś mi tak Łowcę nagrał, tylko sprzęt musiałby być wodoszczelny. Podejrzewam, że on jest na tyle leniwy, iż nie chce mu się tak porządnie jak piesek na filmie zawijać języka, tylko wiosłuje więcej wody wylewając, niż pijąc... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
To ja dawno temu myślałam, że ona od tych fal tak ma z językiem, a ona widocznie trenowała
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
złośliwy krasnolud
|
U Ciri dochodzi jeszcze opieranie nosa o brzeg miski. Wtedy jezykiem wiosluje wode do pyska, lejac oczywiscie dookola. Mistrzyni krasnoludzkiego zlopania
No i czasem nie warto zamykac pyska odchodzac od miski i tak fajnie sie leje dookola. A pan rano tak zabawnie sie denerwuje jak wdepnie bez kapci w jeziorko w kuchni
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
Herka pije tak , najpierw wylewa całą zawartość łapą a potem zlizuje z podłogi nigdy jednak nie do końca. Dlatego też miska z wodą jest wyniesiona na dwór a w kojcu postawione metalowe wiadro przypięte łańcuchem i w metalowej obręczy
Reszta stada zachowuje się normalnie czyli piją jak psy |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
Unka znormalniała
Chantalka wypije grzecznie tyle ile trzeba i coby Unka już nie mogła, to wylewa łapą przechylając miskę |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Galicyjski Wilk
|
U nas identyczny patent, nie dało się inaczej. A szczeniaki miały nalewaną nową co 1-2 godziny, bo tez nie zostawała w misce.
|
|
|
|
![]() |
|
|