|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sveiki.
Ar neatsirado Grėjus ?
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Sveiki,
Grejus dar ne namie, sekmadieni vaziuosim ieskot |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
ot jis uzsispyres... nu laikom kumstukus
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
nu jau visai nebejuokinga....manoji, amžiną atilsį, buvo dingus pusvalandžiui ir man jau streso pilnos kelnės, maikės ir visa kita buvo, o čia....gal reikia modifikuotą varovų metodiką pasitelkt: apsupt miestą ir visiems vienu metu link dažniausiai matomos vietos judėt..?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Sėdim su Vaiduliu, ir bandom mintimis nusikelt į Grėjaus pasaulį.. Kuo daugiau laiko praeina, tuo labiau nesuvokiama visa tai atrodo. Manau verta apgalvoti Auuu pasiūlytą mintį, nors nežinau ar tai įmanoma, koks ten jo lankomos teritorijos plotas, ar jis neprasmuktų išsigandęs žmonių. Tačiau paprasta paieška neduoda rezultatų jau ilgą laiką, tad reiktų kažką naujo mėginti, išbandyti visus šiuo metu įmanomus variantus. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
labai liudna man pasidare pasiklausius Vikes dainos...as irgi esu linkusi apsupti vieta varovais ir taip pagauti ji, bet dabar liudniausia, kad tos vietos niekas nezino, o patikekit, ta diena kai buvome 10 zmoniu ir 3 sunys, bejegiskumo jausmas tiesiog slege...miestas didelis, yra kur pasislepti...misija beveik neimanoma...tiesa, tada gal ji "susjudinome", nes kita diena jis islindo...o dabar visai liudna...
bet rytoj - prisjungiam su Ivju - jis pagaliau savaite kaip gali lakstyt...nu gal sutiksim musu broleli... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|