Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Thread Tools Display Modes
Old 15-10-2010, 11:35   #24
Solveig
Junior Member

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Číst vše krom té vaší tragikomedie? Tak jo.
Byla jednou jedna paní učitelka. V její třídě bylo mnoho a mnoho žáků ale jen jeden Pepíček. Pepíček byl premiant, dobře se učil a měl samé jedničky. byl chytrý, citlivý a pozorný. Jednoho dne ale použil při písemce tahák. Osastní děti to viděly a řekly Pepíčkovi ať se přizná. A protože on byl opravdu v jádru poctivka, přiznal se. Tím Pepíčkův příběh končí a vše je odpuštěno. Protože ale paní učitelka věděla, že není všechno úplně v pořádku, měla potřebu žákům podat nějaké vysvětlení: " Víte děti, já jsem přesvědčená, že Pepíček ví, co dělá. On je chytřejší než vy všichni dohromady a má vždy jen samé jedničky. Učí se zatím co vy ostatní se někde flákáte. Já mu to odpouštím. " A tím to všechno po****a. Paní učitelka totiž němal ve třídě jen samé hloupé děti. Pk přišel na scénu pan ředitel školy (či zeměkoule), který dříve působil jako pošťák paní učitelky ... no a dál už to známe.
Mně to přijde dost trapný. Možná až jednou uděláte chybu, budete ráda, až se vás někdo zastane, podpoří vás, i když bude vědět, že jste šlápla vedle, a neobrátí se k vám všichni zády.

Že Kamila udělala chybu, je jasný, taky to nikdo nezpochybňuje, ale to už všichni dávno vědí a už jenom touhle diskusí je potrestaná až až a taky je potrestaná tím, že si to všichni budou pamatovat. Trest má být adekvátní prohřešku, ale vás všechny tady zjevně baví se v tom hnoji hrabat pořád víc. Asi se cítíte jako morální vítězové, bezpochyby jste nikdy nešlápli vedle a Mirek Dušín by vám mohl závidět. Tak si to užijte.
Solveig jest offline   Reply With Quote

Posting Rules