Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2010, 15:55   #1
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Proto tady u nás není možné zadávat žádné texty k inzerátu. Dělá to jen a jen zlou krev.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 16:07   #2
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Text může být přínosem - zvláště u inzerce posledního štěněte nebo při hledání nového majitele odrostlého nebo dospělého psa.
Jen je třeba dodržovat nějaká pravidla a meze. Pokud selžou ta vnitřní - inzerentova, musí pak zasáhnout ta vnější - administrátorská (u těch pár inzerátů to nepovažuji za takový problém to ohlídat).

Horší je, že paní zatím neodpověděla (třeba se nedostane dostatečně často k mailu?) a na nápravu nelze čekat do nekonečna.

Helenasotis jest offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 21:04   #3
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Tak se to jistým lidem podařilo, chudák chovatelka, byla docela smutná. Nemyslela to vůbec tak jak to z inzerátu vyznělo, bylo to míněno jen jako "nepříbuzná krev" na reolupi.
Takže text inzerátu je poopraven. A chovatelka "byla poučena", že se jména do inzerátů neuvádějí.
Nebylo to míněný jako urážka !!!

Jinak pro mě je Rep také legendou .... Stejně jako Reolupi dodali plemenu mnoho. To nemůže nikdo vyvrátit.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 21:21   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Tak se to jistým lidem podařilo, chudák chovatelka, byla docela smutná. Nemyslela to vůbec tak jak to z inzerátu vyznělo, bylo to míněno jen jako "nepříbuzná krev" na reolupi.
Takže text inzerátu je poopraven. A chovatelka "byla poučena", že se jména do inzerátů neuvádějí.
Nebylo to míněný jako urážka !!!

Jinak pro mě je Rep také legendou .... Stejně jako Reolupi dodali plemenu mnoho. To nemůže nikdo vyvrátit.
Tak pokud myslíte jistými lidmi mě, tak mě osobně je jedno, kdo si do svého inzerátu co napíše. Byla to jen poslední kapka, proč se Reolupů zastat. V inzerátech se píšou často daleko větší blbosti a nikdo se nad tím nepozastavuje, nebo aspoň ne veřejně.
Termín krátký rodokmen = lepší rodokmen je také zavádějící. Do genofondu plemene přispělo svým genotypem několik zvířat, jejichž geny se v našich psech stále vyskytují, ať mají dlouhý, či krátký rodokmen ... nikdy se v něm nebude vyskytovat nic jiného, vzácnějšího, nebo nového, či starého.
Nové - nepříbuzné geny může přinést je nové - nepříbuzné zvíře.

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 22:36   #5
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Souhlas s Danielou. Tyhle texty v inzerátech patří možná do časopisů nebo na obecné kynologické nebo inzertní stránky. Na stránkách ČsV by mělo stačit, kdo je otcem a matkou vrhu.
Old 05-10-2010, 22:40   #6
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Ne ne Danielo, na Vás to vůbec myšleno nebylo. Chovatelka, jen říkala, že jí to bylo řečeno né zrovna hezkým způsobem, přitom to opravdu nemyslela špatně jen se snaží prodat štěňata a myslela že toto může být plus. Inzerát opravila, ale stále to neřeší ten problém, kvůli kterému jste toto téma založila. Vy ani tak neřešíte onen inzerát jako reolupy obecně. Omlouvíám se jestli jste to tak vycítila.

Jinak v ostatní s Vámi souhlasím.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 00:01   #7
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Aha, tak to Monika asi myslí mě (proč nejmenuješ konkrétně?) - že jsem si jako admin dovolila poprosit o opravu nesprávně uvedených a formulovaných údajů a zároveň o úpravu textu (místo toho, abych inzerát rovnou pro porušení pravidel za nesprávně uvedené údaje smazala).
Tím poprosit myslím doslova a do písmene - hned v úvodu emailu je "prosím o opravu" a v závěru je poděkování za pochopení a brzkou nápravu.

Víc se k tomu už vyjadřovat nehodlám - původní příspěvek jsem napsala pouze proto, aby bylo jasné, že se děje snaha o nápravu a nezvedalo se kolem tohoto inzerátu zbytečné pozdvižení.

Pokud máte s mou osobou kdokoli jakýkoli problém, zkuste to řešit otevřeně přímo se mnou - ne neustálými zákulisními pomluvami. A pokud máte někdo chuť dohlížet na chod klubových stránek, mileráda Vám tuto činnost přenechám...

Helena Hubáčková

Helenasotis jest offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 07:55   #8
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Quote:
Originally Posted by Helenasotis View Post
A pokud máte někdo chuť dohlížet na chod klubových stránek, mileráda Vám tuto činnost přenechám...
Myslím Helčo, že v tomto směru Ti tady pšenka nepokvete
Old 07-10-2010, 09:44   #9
madonna
cskuklik

Send a message via Skype™ to madonna

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Proto tady u nás není možné zadávat žádné texty k inzerátu. Dělá to jen a jen zlou krev.

No to je sice velice chvályhodné a chytré pokud vůbec inzerát zveřejnítejá zadala inzerát asi 20krát od konečného krytí mé feny Uny Tossy z Molu Es a toť od 3.9.2010 a stále se inzerát neobjevila přibylo mnoho inzerce,nevím zdali je to záměr,ale ráda bych věděla na čem jsem,s wolfdogem spolupracuji,přidávám info o vrzích a fotografie tak nevim čim jsem se provinila,asi tím že mám dvě feny z CHS z Molu Es??nic jiného mě nenapadá!Omlouvám se že odbočuji od tématu ale na mé maily ohledně dotazu také nikdo neodpovídá tak jsem to byla nucena zveřejnit.
Jarka Mrkosová

www.cskuklik.cz
madonna jest offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 10:07   #10
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Quote:
Originally Posted by madonna View Post
No to je sice velice chvályhodné a chytré pokud vůbec inzerát zveřejnítejá zadala inzerát asi 20krát od konečného krytí mé feny Uny Tossy z Molu Es a toť od 3.9.2010 a stále se inzerát neobjevila přibylo mnoho inzerce,nevím zdali je to záměr,ale ráda bych věděla na čem jsem,s wolfdogem spolupracuji,přidávám info o vrzích a fotografie tak nevim čim jsem se provinila,asi tím že mám dvě feny z CHS z Molu Es??nic jiného mě nenapadá!Omlouvám se že odbočuji od tématu ale na mé maily ohledně dotazu také nikdo neodpovídá tak jsem to byla nucena zveřejnit.
Jarka Mrkosová

www.cskuklik.cz
Tady vše probíhá naprosto transparentně a objektivně. Je úplně jedno, z jaké chovatelské stanice kdo má psy. U chovatelské stanice Kuklík chybí informace o vrhu "B" (ty co jsou v databázi nám poslali majitelé štěňat a nikoliv chovatel). To je celé, nic jiného v tom nehledejte, protože v tom nic jiného není.
Old 07-10-2010, 10:35   #11
madonna
cskuklik

Quote:
Tady vše probíhá naprosto transparentně a objektivně. Je úplně jedno, z jaké chovatelské stanice kdo má psy. U chovatelské stanice Kuklík chybí informace o vrhu "B" (ty co jsou v databázi nám poslali majitelé štěňat a nikoliv chovatel). To je celé, nic jiného v tom nehledejte, protože v tom nic jiného není.
To je zajímavé,jelikož jediný kdo ví o wolfdog je pani Eva s Brophym která spolupracuje jinak veškeré info je ode mne,a nevim co tedy ještě chcete abych přidala?adresu majitele,číslo zápisu,napište podmínky a já se přizpůsobím
Old 07-10-2010, 11:41   #12
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Quote:
Originally Posted by madonna View Post
To je zajímavé,jelikož jediný kdo ví o wolfdog je pani Eva s Brophym která spolupracuje jinak veškeré info je ode mne,a nevim co tedy ještě chcete abych přidala?adresu majitele,číslo zápisu,napište podmínky a já se přizpůsobím
Nemá smysl tady rozpitvávat. Jinak podmínky inzerce u nás jsou jasné a najdete je tady - http://www.wolfdog.org/php/modules.p...g=ces&a=litter. Podívejte se do databáze, jaké údaje tam jsou a jaké ne u Vašich 2 vrhů.
Jednoduše chybějící údaje pošlete na mail [email protected] (abyste nemusela posílat formulářem každého psa zvlášť) a je to vyřešeno.
Old 07-10-2010, 14:01   #13
madonna
cskuklik

Quote:
Nemá smysl tady rozpitvávat. Jinak podmínky inzerce u nás jsou jasné a najdete je tady - http://www.wolfdog.org/php/modules.p...g=ces&a=litter. Podívejte se do databáze, jaké údaje tam jsou a jaké ne u Vašich 2 vrhů.
Jednoduše chybějící údaje pošlete na mail [email protected] (abyste nemusela posílat formulářem každého psa zvlášť) a je to vyřešeno.
O.k chápu,napravím
Reply

Posting Rules