|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Wtedy, kiedy znajdą się nam tak odważni albo tak nieświadomi,żeby zostać z całym naszym zwierzyńcem
Gia a kontrolowali Was na granicy bardzo?(książeczka zdrowia, sprawdzanie chipowania, aktualne zaświadczenie od weta itp itd?) Tak z ciekawości Quote:
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Nie kontrolowali nas wcale. Jeśli macie paszport, to zaświadczenie od weta już Wam niepotrzebne
Nin jest faktycznie przeurocze, stara dzwonnica, ruiny romańskiej świątyni, wąskie uliczki, placyk, przytulne knajpki. Zazdroszczę że Wasz wyjazd jeszcze przed Wami... ja chętnie bym stamtąd nie wyjeżdżała Dla małej weź zapasową smycz, worki na kupy, żarcie i podstawową apteczkę na wszelki wypadek. To wszystko |
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Ja też tak mówiłam o Kalince. Wszyscy wiedzą, że ona za smaczka wszystko zrobi. Nie uwierzycie jak się zdziwiłam, kiedy w Chorwacji ani razu nie wzięła smaków od obcych - na wystawach, na campingu, w restauracji... nawet kabanosem pogardziła... a skrzydło z indyka które jej kupiłam w nagrodę, leżało 2 dni, zanim łaskawie je ruszyła
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Agnicho!!!! Już wiem, że wracacie, dlatego naginam na relację/i foto także
Najlepiej jak pobyt w Chorwacji opiszesz dokładnie, co jak i za ile P.S. Noooo i z niecierpliwością czekam na fotorelację prywatną wiesz skąd |
|
|
|
![]() |
|
|