|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilkokłak
|
Dlatego też słowo pisane (i do tego podpisane) ma (albo raczej powinno mieć) większą wartość od opowieści, bo wędkarz najczęściej łowi taaaaaaką rybę.
A skoro już jesteśmy przy wystawowych "ploteczkach", to tym razem znowu powrócił temat zbyt wysoko noszonego ogona. A u Bidona zdaje się wadą było to, że "sierść mu leci"? No cóż, biorąc pod uwagę, jak w tym czasie wyglądają nasze mieszkania, to faktycznie ogromna wada naszych psów, tyle że... wszystkich. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Dzięki trunksia&witgor i Graba mam tylko nadzieję że moja Choco będzie się nadal tak wyśmienicie rozwijać
A teraz oficjalne GRATULACJE dla Graby zaszalałaś dziewczyno oraz dla reszty zwycięzców swoich klas Gratulacje Chantalka i moja Choco ![]() Jesaja Crying Wolf . Zna ktoś może bezpieczne środki pobudzające dla mojej znudzonej Jesi ![]() Czy ktoś spisał wyniki ????????????? Last edited by aneta1; 14-06-2010 at 10:49. Reason: . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
Ale się fajnie spotkałyście na podium! Gratulacje!!!
PS Mamy zdjęcie, jak Choco zrobiła sobie krzesełko z Jesi. To było niesamowite. Last edited by Grin; 14-06-2010 at 11:09. Reason: Zmiana płci Choco :D |
|
|
|
|
|
#5 |
|
love and terror
|
Nikt nie mowi nic o Grejs...
Jak poszlo siostrze? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilkokłak
|
Marzenko, coś Ci się chyba pokiełbasiło; Grejs przecież nie była zgłoszona do Raciborza, ale też się chętnie dowiem, jak jej poszło, jeśli była na innej wystawie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
Grejs byla, ale w Kaliszu |
|