![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To já bych byla třetí zákazník :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
to mne ted napadli 2 otazky... je lepsi davat kosti rano nebo vecer? jo, a kdyz davam kvasnice, jak casto a kolik toho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
na barfujeme.cz prodavaji uz hotove krmne balicky.1kg za cca 60 kc.komplet maso,kosti,zelenina.ale nikdy jsem tam nic nekupovala.priznam se,ze obcas by se mi takovy balicek,kde je vsechno hodil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To je moc na můj počet psů ... to si raději udělám sama ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Tyger - Kvasnice prej nadýmaj, tak nejsou vhodné. Já dávám pangamin. Na momentální váhu (skoro 20 kilo) dávám cca 4-6 tabletek denně.
A kosti kvůli vápníku si myslím že spíš ráno. Jinak váhu drobka ti závidím, to je čuba? U nás po delší době přijel za čubinkou známý a hned konstatoval, že hezky zmohutněla a vyrostla..tak nevím? Ajry - no měl to poslat přítel. Ale zase oni mají teď v rodině těžkou nemoc, tak kdo ví, zda si vzpomněl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
je to kluk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ajry - no měl to poslat přítel. Ale zase oni mají teď v rodině těžkou nemoc, tak kdo ví, zda si vzpomněl
![]() No mozna ze brzy budes litovat ze jsi ji nenechala jmeno ty nadavky:-). No vzpomenes si na me, az budou chybet slepice a tak podobne....Jinak uz spinka na zahrade? Jak se ma myska mala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky, hele dnes jsem vlastnoručně ty papíry odeslala, nemůžou ti už nepřijít :-))
No roste, roste a hezky mohutní :-) Taky přezubuje, jak jí to padá, tak měla dneska v puse i hodně krve. Oči furt stejný, už mě to štve s nima :-/ Jinak cvičíme, cvičíme...přivolání, chůze u nohy atd. Ani moc nezlobí :-) Akorát mrcha vycítila, že přítel není takovej zloduch jako já a ví, že ho může furt otravovat a olizovat a okusovat a že se jí neubrání :-D Tak ho teda zdatně bráním ![]() ![]() Jinak spí už v noci v kotci |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|